Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Femeie găsită moartă, cu gâtul tăiat, în locuința sa din municipiul Satu Mare

ACTUALIZARE. Criminal arestat! I-a tăiat gâtul unei sătmărence care îl angajase să-i lucreze în locuință. Totul s-a petrecut sâmbătă după-masa, 1 iulie, într-un apartament de pe Aleea Prahovei din municipiul Satu Mare. Criminalul a fost prins și arestat: ,,Judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru 30 de zile”.

Sătmăreanca a fost găsit moartă, cu gâtul tăiat, în propria locuință. După ce a ucis-o pe sătmăreancă, criminalul a sunat la 112. Le-a spus polițiștilor că Luminița, clienta căreia i-a renovat apartamentul, nu mai răspunde la telefon, așa că s-a dus până la ea și a găsit-o moartă.

Femeia a fost ucisă chiar de individul care a sunat la 112 și pe care îl angajase să-i renoveze apartamentul. Pentru că sătmăreanca i-a reproșat calitatea lucrărilor, individul s-a năpustit asupra ei și i-a tăiat gâtul. După ce a ucis-o, acesta și-a schimbat hainele murdare de sânge și le-a aruncat într-un tomberon. În cele din urmă, individul și-a recunoscut fapta.

Știrea inițială:

Descoperire șocantă în Satu Mare. O femeie a fost găsit moartă, cu gâtul tăiat, în propria locuință, potrivit informațiilor PortalSM.

Descoperirea a fost făcută sâmbătă după-masă, 1 iulie, într-un apartament de pe Aleea Prahovei din municipiul Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.