Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Mobilizare de forțe! Un tânăr a dispărut în apele Someșului, altul a ajuns la spital

ACTUALIZARE 2. Căutările celei de a doua victime continuă și la această oră. La fața locului intervin opt cadre militare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje de scafandri din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Maramureș și Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE. Pentru a acoperi un perimetru cât mai mare de căutare, se va alătura forțelor dislocate misiunii din localitatea Băbășești, un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Baia Mare.

Știrea inițială:

Operațiune de salvare în județul Satu Mare, după ce doi tineri au plonjat cu mașina în râul Someș, în zona localității Băbășești. Unul dintre tineri a fost găsit și dus la spital, în timp ce altul a dispărut în apă. 

Una dintre victime, un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă, în stare conștientă, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat de urgență la spital. 

Pentru căutarea celei de a doua victime, a fost trimis în sprijin un echipaj cu patru scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud. Totodată, la fața locului intervin în sprijinul echipajelor de pompieri, forțe din cadrul IJJ și IPJ Satu Mare.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

5 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Rumänien idioten.

    • @Romanistan citizen Răspunde

      GENAU WIE DU!

      • Romanistan citizen Răspunde

        Remarca rămâne valabilă. Dacă tu te simți ofensat înseamnă că ai legătură cu ei. Ai fost solicitat să le fii avocat din oficiu? Sau te simți cu musca pe căciulă că ai făcut și tu asemenea tâmpenie? Dar dacă vrei să discuți te rog frumos și insistent nu te ascunde așa și asumă-ți un nume. Sunt destule. Că de nu nimeni nu te bagă în seamă. Doar te bagă undeva. Motiv să fii iar ofensat, nu? Delicatule.🤮

  2. Romanistan citizen Răspunde

    Sunt un emigrant economic, caruia nu-i place munca. Ajutorul social e mai mare in germania ca in romanistan si nimeni nu ma fute la cap cu impozitele. Pot sa fur pina la 15-20euroi pe zi din magazin si nu sunt luat de polizei. Toata lumea ei idiot prost retardat doar eu sunt geniul geniilor.

    • Romanistan citizen Răspunde

      Tu ar trebui să-ți consumi energia în surplus pe niște lucruri mai folositoare decât să te joci cu numele altora și săcomentezi sub numele altora, așa duminica la prânz. În rest îmi place autocaracterizarea ta. Este primul pas spre vindecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.