Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Cum au ajuns doi tineri cu mașina în Someș. Unul e de negăsit. Ce spune poliția

La data de 1 iulie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe un drum din proximitatea localității Băbășești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe un drum nedestinat circulației rutiere și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în râul Someș.

În urma producerii evenimentului, un alt tânăr, de 18 ani, din județul Argeș, ar fi ieșit din autoturism, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Satu Mare. Până în acest moment, conducătorul auto nu a putut fi găsit, la locul producerii accidentului fiind prezente mai multe echipaje de salvare, inclusiv scafandri.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tânărului de 19 ani, precum și în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Driver Răspunde

    De ce nu ma mira faptul, ca din cate vad e un Bé eM Vé

  2. Rumänien idioten Răspunde

    Cum au ajuns, cum au ajuns? De idioți ce sunt! Și ca să specific cât mai clar, rumänien idioten. Idioți cu suma cum laudae.

  3. Norick Răspunde

    DEJA A AJUNS ÎN UNGARIA ÎNOTÂND PE SUB APĂ…. O FI FOST CEVA EMIGRANT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.