Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Femeie vândută cu 5.000 de lei în Satu Mare pentru a întreține relații intime forțat

Un bărbat din județul Satu Mare i-a promis unei femei un job ca îngrijitoare pentru copilul și părinții lui, iar apoi a vândut-o pentru 5.000 lei în scopul exploatării sexuale.

Totul a avut loc la începutul acestui an când sătmăreanul se afla în Belgia, acolo unde a cunoscut-o pe femeie și i-a promis un job și un trai bun în România. El i-a spus că îi va oferi în țară un job ca îngrijitoare pentru copilul și pentru părinții lui, iar femeia l-a crezut pe cuvânt.

Când au ajuns, însă, în țară, bărbatul a adăpostit-o pe femeie în localitatea Boinești, unde timp de patru luni o oferea pe femeie mai multor bărbați pentru a fi folosită în scop sexual. După patru luni, a vândut-o  pentru suma de 5.000 de lei, scopul vânzării fiind, din nou, exploatarea sexuală. Doar că femeia a fost “cumpărată” de un investigator sub acoperire. Astfel, bărbatul a fost prins de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Satu Mare, în flagrant delict.

Bărbatul a fost condamnat, în aceasta săptămână, la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Foto cu scop ilustrativ

Un comentariu

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Adica , nu a fost pedepsit !
    Stati sa vedeti cum o condamna pe batrinica ce a luat un pate de ficat, sau ce, de la un supermarket, ca sa manince nu sa faca bani ca in cazul traficantului !
    In cazul ei judecatorii vor fi nemilosi !
    M-as bucura sa ma insel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.