Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. Accident teribil în județul vecin. Mașină lovită în plin de tren

ACTUALIZARE 2. Un bărbat care mergea spre localitatea Apa din județul Satu Mare a sărit în ajutorul șoferiței. Trenul de călători Baia Mare – Satu Mare a claxonat, însă femeia nu ar fi oprit, potrivit bărbatului, astfel că a lovit din plin autoturismul.

Bărbatul a declarat presei aflate la fața locului că i-a protejat femii gâtul și i-a ridicat capul pentru că altfel aceasta risca să se înece cu sânge. Apoi, bărbatul a stat așa până la sosirea medicilor.

ACTUALIZARE. După impact, maşina a acroșat un pieton care aştepta să traverseze linia ferată. Autoturismul a fost târât câţiva metri în urma accidentului, iar șoferița a rămas încarcerată.

Femeia, în vârstă de 57 de ani, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. Aceasta a fost scoasă din mașină după aproximativ jumătate de oră, apoi a fost stabilizată, intubată și transportată la spital, în stare foarte gravă.

Știrea inițială:

Accident teribil în județul vecin. O mașină  a fost lovită în plin de tren, informează Info Trafic 24.

Accidentul s-a produs luni, 10 iulie, în localitatea Cicârlău din județul Maramureș. Potrivit primelor informații, o persoană ar fi decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.