Ultima actualizare: azi, 11:25

Locale

VIDEO. Un bărbat care mergea spre Apa a sărit să ajute şoferita încarcerată

Un bărbat care mergea spre localitatea Apa din județul Satu Mare a sărit în ajutorul șoferiței încarcerate în mașina lovită de tren. Bărbatul se afla în trenul implicat în accident, iar în momentul în care a văzut impactul nu a stat pe gânduri și i-a acordat femeii primul-ajutor.

Bărbatul a declarat presei aflate la fața locului că i-a protejat femii gâtul și i-a ridicat capul pentru că altfel aceasta risca să se înece cu sânge. Apoi, bărbatul a stat așa până la sosirea medicilor.

Accidentul teribil a avut loc la calea ferată din zona Cicârlău. Trenul de călători Baia Mare – Satu Mare a claxonat, însă femeia nu ar fi oprit, potrivit bărbatului, astfel că a lovit din plin autoturismul.

La locul intervenției s-au deplasat forțe de intervenție din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare: 2 Descarcerare, 1 TIM, 1 EPA, 1 ASAS, în sprijin s-a alăturat și un echipaj SAJ, potrivit VasileDale.ro
A rezultat o victimă, de sex feminin, de 57 de ani, din Bârgău, inconștiență în momentul de fata, evaluata de către echipajul medical.

În tren se aflau aproximativ 65 de pasageri.

Victima din autoturism a fost transportată la spital de către echipajul de prim ajutor aflat la fata locului, potrivit aceleași surse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.