Ultima actualizare: azi, 10:31

Locale

FOTO. Adolescentă (16 ani) dispărută, căutată și în județul Satu Mare

O adolescentă de 16 ani, din județul vecin, a plecat de la locuința surorii sale și nu s-a mai întors de câteva zile. Fata este căutată inclusiv în județul Satu Mare.

Azi, 14 iulie, Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie din Baia Mare, cu privire la faptul că la data de 10 iulie, fiica sa minoră, GONDOȘ IOANA ELENA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la locuința surorii sale din municipiu și până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 55 kg, păr șaten, ochi căprui. În momentul plecării de la locuința surorii sale era îmbrăcată cu un maiou alb, tip bustieră, pantaloni de blugi, pantofi sport de culoare roșu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, mai arată IPJ Maramureș.

3 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Pacat de ea ii frumoasa 🙁 sper sa o gaseasca bine

  2. 😰😰😰 Răspunde

    Pe cât pariu că sunt 95% șanse că va reapărea de undeva? Că s-a dus după prieten. Poate chiar la mare. Mai știi? Unele deja fac sport din ăsta. Câte astfel de cazuri au fost numai în ultima lună? Eu după ce sunt recuperate le-aș amenda pentru alertare inutilă. Adică data viitoare dacă le mănâncă pe undeva să se gândească mai bine. Sau măcar să dea un semn către familie că sunt plecate și revin după un timp. Că așa folosim resursele pentru căutare aiurea. Că așa numai demonstrează lipsa de respect pentru familie și pentru societate.

    • Mortu Răspunde

      Ai dreptate dar si parintii is de vina ca asa l-au invatat… fetele in ziua de azi is batute in cap…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.