Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

FOTO. Ea este Anamaria, sătmăreanca admisă la cinci facultăți. Felicitări!

Anamaria, o tânără sătmăreancă absolventă a Liceului de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare, a aflat de curând că este admisă la cinci facultăți din țară, informează Gazeta de Nord-Vest.

Potrivit GNV, interpreta de muzică populară din Satu Mare, Anamaria Pteancu, proaspăta absolventă a Liceului de Arte „Aurel Popp” din municipiul Satu Mare, a aflat de curând faptul că a reușit să fie admisă la toate cele cinci facultăți pentru care a susținut examen de admitere. Ea a fost admisă la Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, respectiv la Facultatea de Interpretare Muzicală, specializarea Artele Spectacolului Muzical (regie) și Facultatea Teoretică, specializarea muzică, Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Istorie și Filosofie, specializarea Etnologie tot din cadrul Universității Babeș-Bolyai și a promovat și examenul de admitere a Facultății de Istorie din București.

Sătmăreanca a ales Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, respectiv specializarea Artele Spectacolului muzical, din cadrul Academiei de Muzică Gheorghe Dima.

„Mereu a învățat bine mereu, a fost ascultătoare, i-a plăcut să se implice în tot felul de proiecte școlare, a fost și în proiectul Erasmus+, avându-l ca și coordonator profesorul Goja Constanța. A început de mică să cânte muzică populară, apoi am înscris-o în clasa a-I-a la Liceul De Arte „Aurel Popp” din Satu Mare. Anamaria a studiat șase ani de pian principal, doi ani de flaut și pian secundar și nu în ultimul rând, patru ani de canto și pian secundar. A fost la multe emisiuni televizate,  începând de la emisiunea “O dată-n viață” de la postul de televiziune TVR, a cântat și în Parcul Cișmigiu din București, ambele in anul 2011”, a povestit, pentru Gazeta de Nord-Vest, Dana Matoșan, mama Aneimaria Pteancu.


Sursa: GNV

3 comentarii

  1. Loki Răspunde

    Frumoasa specializare! Am auzit ca s-a deschis o fabrica de arte ale spectacolului muzica in apropiere.

  2. Victor Răspunde

    Multi succes la școală,că la muzică este praf, parcă cântă din fundul surii!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    In anii 80 abia se intra la facultate, acum bani sa ai si faci cinci facultati odata si doctorate. Vom fi o tara de analfabeti functionali ,toti cu facultati. A nu se intelege ca am ceva impotriva celora care intradevar merita sa faca o facultata ca au si materie cenusie suficienta si poate si d-ra se incadreaza aici. Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.