Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Razii masive ale poliției în județul Satu Mare! Sute de șoferi testați pentru alcool

La data de 2 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare și cu sprijinul polițiștilor de frontieră, au organizat pe raza întregului județ, atât în mediul urban, cât și în cel rural, acțiuni preventiv-reactive, cu efective mărite, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, pentru asigurarea liniștii în comunitate. În perioada de referință, au fost legitimate 513 persoane, dintre care 28 au fost conduse la sediul poliției.

Au fost verificate 374 de autovehicule și efectuate 398 de testări cu aparatele etiloteste sau cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism. În acest context, au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 84.235 de lei, dintre care 148 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G.nr.195/2002, iar 66 de sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991.

În cadrul celor 23 de filtre rutiere instituite, au fost reținute 23 de permise de conducere, dintre care 15 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Totodată, au fost constatate în flagrant 14 infracțiuni, dintre care 9 infracțiuni la regimul rutier și 5 infracțiuni de altă natură.

Prin prezența constantă în stradă și în zonele aglomerate, precum și prin activitățile specifice pe care le desfășoară, polițiștii și jandarmii sătmăreni asigură toți cetățenii județului nostru că se află la datorie, in sprijinul acestora, în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.


Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. NULITĂȚI ÎN ACȚIUNE..😅🤣😅 Răspunde

    Niste imbecili cu scoala de 3 luni la Câmpina se cred cocoși..mâine oligofreni vor fi pensionari speciali deja fără vreo importanță pe piața muncii..devin mai apoi niște bețivani..sau se spânzura în curte la maicutza..Viermi inutili..🤮..

    • Satmarean Răspunde

      Ți-a hi luată permisul pentru ses după cum râgnești !!!

    • Bogu Răspunde

      Parerea ta despre politisti nu e prea relevanta, insa munca asta de “hei rup” facuta la ocazie este o problema reala. Cifrele cu permise suspendate, alcool la volan sunt ingrijoratoare. “Organul” ar trebui sa fie prezent tot timpul in trafic.

  2. Eu Răspunde

    Mi se pare ca cel care a lasat primul comentariu este un mare bou…bate din gura aiurea si ii face pe altii in fel si chip iar el “manca” cate un “i”…nu mai spun de virgule si tot asa….mi-ar fi rusine sa bat din clont…neh, probabil Mangalianul are mai multe clase decat el :)))

  3. Unu Răspunde

    Bogu vorbești prostii, vedeate-aș eu pe tine toată ziua în trafic, n-ai cum !!!

  4. Una Răspunde

    Bogu ascunde-te că numai prostii vorbești.

  5. Cetatean Răspunde

    Domnilor ziaristi si comentatori de ce nu spune ti ca cei care stau cu radaru sau filtre de control de multe ori sunt ascunsi ba dupa colturi ba dupa alte masini cand legea precizeaza clar ca ei trebuiesc sa fie la vedere,ii laudati ca au luat permise, nu contest ca oamenii nu gresesc dar luati in considerare si acest aspect cu pânda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.