Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Se curăță pavajul de pe Ștefan cel Mare. Dalele galbene, ridicate de muncitori

Se curăță pavajul de pe Ștefan cel Mare. În decursul zilei de azi, o echipă de muncitori a început  curățarea dalelor de pe strada Ștefan cel Mare din centrul orașului.

Potrivit informațiilor PortalSM, pavajul din toate zonele orașului urmează să fie scos pentru curățare, după care va fi montat la loc. Conducerea primăriei a luat deczizia de a efectua acum aceste lucrări pentru ca la finalizarea lucrărilor din Centrul vechi toată zona să fie reabilitată. Zona centrală va fi închidă circulaţiei publice. Pe str. Ştean cel Mare vor avea acces doar riveranii.

17 comentarii

  1. Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

    Ultima oară acum vreo 10 ani s-au scos și doi ani s-au chinuit să le pună la loc dar nu au reușit. Că au început cărămizile să se miște între ele. Acum repetăm? Numai spun. Că nu văd ce garanții avem că de data asta vor reuși.

  2. Mitică Răspunde

    Dalele galbene vor fi înlocuite cu dalele verzi? Ce ne facem cu cele roșii sau negre haur?

    • danciu viorel Răspunde

      Ai frustrare iredentistule ?????? Te strange opinca ????

      • Mitică Răspunde

        N-o mai am (opinca), mi-a pierdut-o bunicu… la… budapesta,în 1919!

        • Fanica Răspunde

          Am impresia ca tu esti pierdut .

          • Jiji

            Iara, ma?
            Câte identității îți asumi postac nenorocit?
            Ești mai rău decât un câine turbat, amaratule… latri pana răgușești?

          • Satmareni pierduti in Spatiu

            Asta cu pierdutul ține încă de la momentul fătării. Că vacaă-mamă și-a văzut de drum în continuare. Nu-și găsește rostul de atunci și astea sunt singurele momente când se poate desfășura cumva săracul.🤢🤮💩 Și de opincă a auzit așa în treacăt de la ceilalți tovarăși de ciurdă.

  3. Ildiko Răspunde

    Slab primar are si orasul nostru. De ani de zile sa chinuie cu niste banale pavaje prin centru. Primariile din Romania sunt pline de bani si altii fac lucruri superbe. Nu vorbesc doar de oradea, dar si alte orase mai mici fac proiecte mult mai serioase. Primarul nostru se tot lauda cu podul, centura și chiar aeroportul. Astea sunt însă investii naționale gândite la Bucuresti și se întâmpla peste tot. Pana și Caransebeș își va moderniza aeroportul.

    Nici putinele proiecte terminate precum Piața 25 Octombrie nu prea sunt grozave. Acolo a pus niște pavaje de ciment in locul unde erau înainte inserții de granit, a făcut doar o fântâna arteziana in locul celor doua care erau înainte și a distrus gardul viu din fata de la Somesul. Doar atât s-a putut!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Cu centrele alea finanțate de la județ care mai mult stau închise? Am putea promova turismul de după catastrofă cum au mers turiștii după cutremururl din Indonezia și tsunamiul care a urmat. Arată bine pe lângă parcul semidefrișat din centrul vechi, nu? Se asortează de minune. Atenție cad țigle!!!!!! Și de aici se vede că suntem în mișcare. În jos.

  4. pop ioan Răspunde

    Si cite vor dispare??

  5. No spa Răspunde

    Data trecută au intrat la apă și nu au mai ajuns!!!

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Munca fara rost….Pe caldura asta, saracii muncitori….

  7. Vandame Vasile Răspunde

    Evoluam asa frumos..!
    SI totusi! Oameni sunt asa frustrati…. Personal, ma bucur pentru tot ce se investesc in acest oras.
    2-3 ani si vom arata si fii in top!
    Bravo!
    (Mai avem nevoie de o baza sportiva ca si in Gheorgheni Cluj)

    • urbanism Răspunde

      Asta e una din motive pentru care nu o să fim în top nici în termenul zis de tine. Eventual nici un centru de recreere/distracție etx. pentru tineret nu ar strica. Că vine vara și iar va poposi la noi sezonul bătăilor de prin cluburi. În reste poate e așa-poate nu cum zici dar constat că te mulțumești ciu foarte puțin și cu ce ți se servește. Tu nu ai niște lipsuri care zici că ar trebui rezolvate în afară de o bază sportivă? În paranteză pentru bază sportivă trebuie în afară de bani și un teren baban disponibil. Tu crezi că primăria dispune de așa ceva? Află de la mine că NU!
      PS. Multe lucruri care ni se servesc drept investiții sunt de fapt capitole la cheltuieli curente ori de mentenanță. Ceea ce NU ESTE INVESTIȚIE! Investiție este dacă creezi ceva nou. Deci?

      • Marius Groza Răspunde

        Angajații de la APIA au prea mult timp liber. Pentru că se plictisesc, isi omoară timpul cu comentarii pe Portalsm.ro

        • urbanism Răspunde

          Bați la ușa greșită. Eu nici măcar treabă tangențială cu APIA nu am pentru subvenții eventual. Definiția unui comentariu la un articol înseamnă în înțelesul meu că scrii ceva legat de articol sau de subiect. Ai ceva de zis legat de asta sau ești doar supărat pe cei de la APIA? Dacă da atunci te rog scrie pe marginea la toate comentariile cum este unul la Informația zilei, unul supărat pe lume cu pensia sa ciuntită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.