Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Polițist din Satu Mare, prins drogat la volan, la 8 dimineața

Un polițist din județul Satu Mare a fost prins drogat la volan, în această dimineață, la ora 8.00. În urma testării cu aparatul drug test, el a ieșit pozitiv la substanța tetrahidrocanabinol (THC).

Este vorba despre un tânăr polițist în vârstă de 25 de ani.

„La data de 4 iulie, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier în municipiul Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui autoturism.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul drugtest, fiind indicat un rezultat pozitiv pentru substanța denumită tetrahidrocanabinol (THC).

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM

12 comentarii

  1. Sophia Răspunde

    Dar la acest domn de ce nu i ați pus poza sau numele,nu se aplica aceias strategie pt toți Sau asta nu e legendar,doar drogat ceea ce e la moda acum😜!

  2. VIERMII Răspunde

    Unde sunteți voi toți beșinosi speciali acuu..gatzi voștri ..oligofreni..imbecili..ce m-ai comentați pe aici..hai Satmarean împutit ce te pisi noaptea mai mult decât dormi ce zici..polițist drogat..BRAVO..meritati pensii speciale ..🤮

  3. danciu viorel Răspunde

    Va fi PENSIONAR la varsta de 48 ani , cu o pensie minima de 4400 ron.

  4. Mitică Răspunde

    Nu și-a putut plăti taxa de protecție și a fost executat ? A consumat din produsele repartizate spre distribuire?
    Sper că nu asta-i explicația !

  5. Feri Poker Răspunde

    “Drogtesterele” care dau pozitiv chiar și dacă ai consumat corcodușe !!Probabil sărăciile de la MAI le-au luat de la secondhand,le-au primit donație sau sunt fake-uri chinezesti ! Aproape 70%dintre cei testați ies pozitiv la tot felul de kkturi de substanțe !Omul se deplasa spre serviciu dimineața,imbrăcat in uniformă.Cine dreaq se droghează la 7 dimineața ???!!!

  6. GB Răspunde

    https://playtech.ro/2018/cat-timp-raman-drogurile-in-corp/
    Recomand lecturarea celor de mai sus(mai ales consumatorilor) având în vedere că, mai nou, Poliția prinde mai mulți drogați decât băuți. Aviz amatorilor!

    • Om Răspunde

      Va mirati??? Am inteles ca la Liceul CFR ii lasa profesorii pe elevi sa se drogheze. Cu drogurile pe masa. Despre ce vorbim??? Si profesorii au vina lor. Nu informeraza parintii ca, copilul are o problema, nu verifica cine ce face in liceu. La noi ca la nimenea. Politia doarme. Doar eu am semnalat un caz unuia de la politie si nu am primit niciun raspuns. Bag sama is pe o mana.

  7. Sile Răspunde

    Si politist si sa te droghezi…asta ..da exemplu..Ia testati-i pe toti ..sigur au dimineata in sange droguri sau alcool..Mi scarba ce tantosi stau in masini sau te opresc in trafic..fix ei ..infractorii cu scoala de agenti de politie de cateva luni…nici ochii nu le stau bine in cap.. Nu cred ca psihic ii verifica cineva..Apropo de politistul criminal din gradina botanica!!!!Viitorul tarii!!! JOS CU PENSIILE SPECIALE! JOS PNL-PSD! NE-ATI MINTIT!

    • Riki Poveri Răspunde

      @ Zi-le Ți-ai pierdut banii din cersit la pacanele si pe bautura si te enervezi pe politisti ?🤣🤣🤣

      • cetățean onest Răspunde

        Totuși este ceva inacceptabil. Din ce am înțeles șeful a încercat să intervină ca să refuze recoltarea de probe biologice. De aici eu deduc că cunoștea ce face subalternul. Într-o țară europeană așa ceva ce s-a petrecut este inacceptabil. Știu că par naiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.