Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Uliu rănit, salvat de polițiștii din Satu Mare

La data de 13 iulie, polițiștii sătmăreni din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați de către reprezentanții UM 01653 cu privire la faptul că în curtea unității s-ar afla o pasăre din specia Uliu Sorecar, care nu are posibilitatea de zbura, fiind rănită.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor  au transportat exemplarul găsit la fața locului, la un cabinet veterinar de pe raza municipiului Satu Mare, unde acesta a primit îngrijirile medicale necesare.

Având în vedere faptul că uliul face parte din categoria pasărilor răpitoare protejate de lege, polițiștii au sesizat Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu, instituție abilitată în această situație de luarea măsurilor pentru plasarea acesteia în siguranță.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. ecologist resemnat Răspunde

    Cu această ocazie au putut constata cu toții că GM nu are ce a-i face păsării în afară de a constata starea de fapt. În rest totul a rămas pe seama conștiinței civice de a ajutorului unor medici veterinari.Oare au reușit să identifice specia singuri cei de la mediu sau a fost nevoie să șoptească cineva? Noroc că sunt în oraș dl. Fazekas Lorand și cu Milvus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.