Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Operațiune de salvare! Doi tineri au plonjat cu mașina în apele Someșului

ACTUALIZARE 4. Căutările celei de a doua victime continuă și la această oră. La fața locului intervin opt cadre militare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje de scafandri din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Maramureș și Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 3. Pentru a acoperi un perimetru cât mai mare de căutare, se va alătura forțelor dislocate misiunii din localitatea Băbășești, un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Baia Mare.

ACTUALIZARE 2. Pentru căutarea celei de a doua victime, a fost trimis în sprijin un echipaj cu patru scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bistrița”. Totodată, la fața locului intervin în sprijinul echipajelor de pompieri, forțe din cadrul IJJ și IPJ Satu Mare.

ACTUALIZARE. Din primele informații, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă, în stare conștientă, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Intervenție de urgență a pompierilor, sâmbătă, 1 iulie, în județul Satu Mare. Doi tineri au plonjat cu mașina în apele Someșului.

Știrea inițială:

,,Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine în aceste momente cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 si ambulanța SMURD TIM, în localitatea Babașești, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someș cu un autovehicul”, informează ISU Satu Mare.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Un comentariu

  1. Realitatea SM Răspunde

    Hapoi amu’ să mă scuze cineva dar ce naiba căutau acolo? Poate chiar au vrut să sară cu tot cu mașina în râu de treji ce erau! Că nu e șosea acolo și nici drum comunal! Cei care fac asemenea lucruri ar trebui amendați bine și puși să plătească intervenția. Bineînțeles numai dacă reușesc să-i pescuiască. Inconștienți. Până nu este unul scuturat bine la buzunar și pus să dea cu subsemnatul la poliție (nu la comună că poate pe ăia îi știe) tot timpul vor fi astfel de young & restless care nu mai pot de adrenalina și testosteronul din ei. Dobitoci cu diplomă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.