Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTO/VIDEO. Radu Roca, ales președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare

Prefectul Radu Roca a fost ales, luni, președinte al Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Satu Mare, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Teatrul de Nord.

Luni, 10 iulie, de la ora 17.30, a avut loc, la Teatrul de Nord, Conferința de alegeri a Organizației Municipale Satu Mare a Partidului Social Democrat. La eveniment au fost invitați 390 de delegați, fiind prezenți în sală 329. În discursul său, Radu Roca a vorbit despre obiectivele PSD, iar la finalul conferinței a fost ales președinte al Organizației Municipale a partidului, el fiind până astăzi președinte interimar.

,,În primul rând, vreau să vă mulțumesc din suflet. Vă mulțumesc că aveți încredere, că doar împreună putem readuce PSD Satu Mare în fruntea partidelor politice din municipiul Satu Mare. Putem readuce PSD și la Satu Mare în topul încrederii cetățenilor, așa cum de ani buni este la nivel național. (…) Din punct de vedere politic vă asigur că prima și cea mai importantă alianță pe care o vom face în municipiu este cea cu cetățeanul. (…) Sătmărenii s-au săturat de scandaluri artificiale, își doresc o clasă politică ce să le asigure un trai mai bun, locuri de muncă bine plătite, o viață în siguranță la Satu Mare, investiții și mult respect din partea celor care ocupă vremelnic funcții de primar, viceprimar, consilieri. Suntem cei care putem câștiga alegerile din 2024 cu o singură condiție: să fim uniți, organizați și disciplinați”, a declarat Radu Roca după ce a fost ales președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare.

De altfel, în cadrul Conferinței, Mircea Govor a anunțat că Radu Roca va fi candidatul PSD pentru Primăria Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Tabu Răspunde

    Bine ca Maghiarii au construit un teatru unde puteti sa va adunati , opincarilor.

  2. Tabu Răspunde

    De ce nu va adunati la sambra.

  3. Norick Răspunde

    CE AU CONSTRUIT BOZGORI??? O MARE ****!!!

  4. Lili Răspunde

    Bine ca toti hotii, mincinosii si spagarii tin mana la inima cand canta imnul …
    Radu Roca maxim vice primar daca bat palma cu UDMR sau doar consilier daca PNL bate palma cu UDMR.
    Cine bate palma cu UDMR?

  5. Beny Kira Răspunde

    Alianță PNL-PSD-USR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.