Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Lovit de o mașină, un mopedist s-a ales cu dosar penal. Ce au descoperit polițiștii

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești-Oaș au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Negrești-Oaș.

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto, de 70 de ani, aflat în depășirea unui moped, nu ar fi păstrat o distanță laterală corespunzătoare, intrând în coliziune cu vehiculul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului, de 27 de ani, care conducea mopedul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Ambii bărbați au fost conduși la Spitalul Negrești-Oaș, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este înmatriculat.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.