Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Mii de hectare de culturi compromise și case distruse de grindină în județul Satu Mare

Peste 2.000 de hectare de culturi din localitatea Doba, județul Satu Mare, sunt compromise total din cauza grindinei, anunță subprefectul județului Satu Mare. Acesta, împreună cu primarii comunelor afectate s-au deplasat la fața locului pentru a vedea distrugerile.

De asemenea, în comuna Socond sunt mai multe acoperișuri distruse total, oamenii rămânând fără acoperiș deasupra capului.

„Împreună cu primarii comunelor afectate de recentele stihii ale naturii (ing. Mihai Ghetina și prof. Nicolae Cornea Mare ), am mers la fața locului pentru a vedea stricăciunile create, echipele mixte de evaluare a pagubelor fiind și ele prezente! In comuna Doba sunt peste 2000 de hectare de culturi compromise total de grindină, utilaje avariate si acoperișuri distruse parțial, iar în comuna Socond, satele Soconzel și Stâna, multe acoperișuri distruse total sau parțial, rețeaua electrică avariată! Iată de ce asigurarea locuințelor, precum și a culturilor agricole și utilajelor e obligatorie”, a transmis subprefectul Romeo Pop pe pagina sa de Facebook. 

Citește și:

VIDEO. Acoperișuri luate de vânt într-o comună din judeţ. Case descoperite

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Care casă? Ala nu e casă. Ăștia-s primii mereu. Plătesc impozite de vai de capul meu.

    • Cosmin Răspunde

      Cum să nu fie casă, și eu am una, puțin mai mare,, pentru câinii mei 😉

  2. Mortu Răspunde

    Trebuie facut o groapa si aruncati toti in groapa ca stau degeaba pe pamant. Pun pariu ca is si pensionari desi is sanatosi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.