Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Accident rutier în sensul giratoriu de pe strada Rodnei. Au intervenit pompierii

Un accident rutier a avut loc, cu puțin timp în urmă, în municipiul Satu Mare. Un autoturism a intrat în sensul giratoriu de pe strada Rodnei, anunță ISU Satu Mare. 

7 pompieri din cadrul Detașamentului Satu Mare au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07:00 cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2 la un eveniment rutier care a avut loc pe raza localității Satu Mare, la sensul giratoriu de pe strada Rodnei.

Conducătorul autoturismului, un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 ani, a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragere.

Acesta a fost predat în siguranță echipajului medical care, după evaluarea primară l-a transportat în stare conștientă la Spitalul Județean Satu Mare.

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Nu știu ce se întâmplă cu sensurile astea din zonă. Trebuie să fii inconștient să pățești asta sau cel puțin adormit de-a binelea. Cum să te urci în halul ăsta pe sens????☹😱

  2. flaviu Răspunde

    oare pt bordura aia chiar a fost neaparat nevoie sa fie sparte geamurile si taiata masina cu instrumentele de descarcerare de cel putin 10 pompieri, masini cu stingere cu spuma,plus echipaje de politie si salvare??
    Nu oricine se face pompier si politist trebuie sa ai scoala prostiei de mic,sa iti placa sa urmezi ordine sau sa vrei sa iesi la pensie la 45 ani….
    Sa va dea d-zeu noroc oameni buni za nu va impiedicati pe strada sa picati in nas ca vi se face si dosar penal de autovatamare corporala,pe bune :)))

  3. Dl.Atillo Răspunde

    Flaviu, “pomperii” aceștia au fost recrutați de la Remat. 🚒

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.