Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Reacția Spitalului Județean Satu Mare după incidentul de la Spitalul Vechi

Spitalul Județean Satu Mare a reacționat la scurt timp după publicarea articolului în care o femeie din Satu Mare a adus acuzații secției de Oftalmologie a Spitalului Vechi după ce nimeni nu i-ar fi răspuns mamei ei la soneria de urgență. 

Reprezentanții spitalului au apreciat sesizarea făcută, însă vin cu rugămintea ca sesizările să fie făcute asumat, nu sub anonimat, deoarece sesizările anonime nu pot face obiectul unei analize țintite.

Redăm integral reacția Spitalului Județean Satu Mare:

„Mulțumim portalsm.ro pentru publicarea nemulțumirilor fiicei pacientei unității noastre, sesizare făcută sub anonimat, ocazie cu care venim cu rugămintea adresată aparținătoarei, de a depune în scris sesizarea, cu date de identificare care să permită analiza obiectivă a tuturor factorilor implicați și investigarea corespunzătoare în vederea luării măsurilor administrative necesare corectării și evitării unor astfel de incidente cu risc asupra siguranței și calității îngrijirii pacienților noștri.

Menționăm că sesizările sub protecția anonimatului nu pot face obiectul unei analize țintite și în consecință nu pot contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor noastre”

3 comentarii

  1. Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

    La reacția asta aș râde dacă nu ar fi de plâns. De toată jena.

  2. xpert86 Răspunde

    Eu zic ca trebuie sa le mareasca salariile la săracele cadrele medicale ca de abia pot trăi de la o zi la alta, au rate la Mercedez, Audi, Volvo, etc pentru plata ratelor apartamentelor de lux cu penthouse, pentru vilele aflate in construcție sau pe care le-au construit!!! Unde e oare sporul de Covid cu 85% ca tare le e greu acum cand au ramas fara el!!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮

    • Gheorghe Răspunde

      Dacă eu depun o sesizare anonima că mămica ta e o curva ordinară, mă crezi pe mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.