Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

VIDEO. Muncitor din Satu Mare, spulberat de o mașină! Cadavrul, abandonat în mijlocul străzii

Un muncitor din județul Maramureș care lucra în construcții în județul Satu Mare a fost accidentat mortal, duminică dimineață, în jurul orei 4.00. Șoferul a abandonat cadavrul la fața locului, fugind de la locul accidentului, și a fost prins abia după câteva ore.

Incidentul a avut loc între Târgu Lăpuș și Răzoare, în județul Maramureș, iar după accident șoferul a fugit de la fața locului, lăsând cadavrul în mijlocul șoselei. Polițiștii au efectuat filtre ample pe mai multe șosele din județ, șoferul vinovat fiind prins, în cele din urmă.

”În această dimineață, la ora 04.35, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, la ieșirea din localitatea Târgu Lăpuș, înspre localitatea Răzoare, pe partea carosabilă se află o persoană decedată.

În urma deplasării la fața locului a echipei operative, a fost identificat cadavrul unui tânăr de 25 de ani din Fântânele. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului”, potrivit IPJ Maramureș.

Tânărul mort, în vârstă de 25 de ani, lucra la o firmă de construcții din județul Satu Mare și mergea acasă, în Maramureș, doar în weekenduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.