Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

„Rotaract pentru Sănătate”. Clubul Rotaract Satu Mare invită sătmărenii la cros

Asociația Rotaract Club Satu Mare organizează, în data de 9 iulie 2023, cea de-a 7 -a ediție a evenimentului „Rotaract pentru Sănătate”. Acest eveniment își propune să aducă în rândul sătmărenilor ideea de a adopta un stil de viață sănătos prin practicarea sportului.

Evenimentul „Rotaract pentru Sănătate” se va desfășura în data de 9 iulie, cu începere de la ora 9:45, când se va da startul înscrierilor, iar de la ora 11 va avea loc cunoscutul cros de aproximativ 1.5 km. Startul crosului va avea loc pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare și se va alerga pe traseul Muzeul Județan – Calea Traian – Sensul Giratoriu – Strada Alexandru Ioan Cuza – Bulevardul Vasile Lucaciu – Muzeul Județean.

Din program vor mai face parte demonstrații sportive oferite de partenerii evenimentului, iar la căsuța Rotaract se va putea consuma limonadă, iar apa va fi oferită de sponsorii evenimentului.

Pentru înscrieri la #RotaCros2023 accesați linkul – https://bit.ly/RotaCros2023.

Donația minimă pentru participare la #RotaCros2023 este de 25 lei / persoană.

Vor avea loc 4 probe: adulți – feminin, adulți – masculin, adolescenți – feminin, adolescenți – masculin.

Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta peste 18 ani, care se implică în activităţi constructive, ce contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.