Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Tupeu maxim! Sătmăreanul s-a angajat și a furat ani de zile de la firmă. A ,,spart” 200.000 de lei!

Gestionarul unei societăți comerciale din Satu Mare a furat de la firmă produse în valoare de peste 200.000 de lei în decursul a patru ani de zile. Acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare. El a fost condamnat în această lună, la mai mulţi ani de la comiterea faptelor.

Potrivit informațiilor PortalSM, între anii 2015 și 2019, un sătmărean care lucra la o firmă de construcții din oraș a vândut mai multe produse de la firmă, prejudiciul ridicându-se la suma de 216.209,37 de lei. Concret, până în anul 2019, când acesta a fost prins, bărbatul a vândut, printre altele, zeci de calorifere, vopsele, parchet, saci cu adeziv și ciment și sute de plăci de rigips. După ce a fost prins, bărbatul a returnat firmei o parte din banii furați, și anume 70.000 de lei.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că s-a angajat la firmă în anul 2015, iar atunci a început să le vândă cunoștințelor marfă fără să emită facturi deoarece sumele respective le reținea pentru el. De asemenea, acesta a mai spus că din sumele pe care le încasa își cumpăra diferite produse, dar banii îl ajutau și pentru traiul de zi cu zi. El a mai menționat că nu a avut probleme de altă natură ce necesitau o sumă importantă de bani.

Bărbatul a fost condamnat luna aceasta la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de delapidare, fiind de asemenea obligat să achite firmei suma de 113.875,64 lei.

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    BRAVO LUI AȘA AR TREBUI SĂ FACĂ TOȚI ANGAJAȚII DIN ROMÂNIA!!!!

    • Norick a diznyó ????? Răspunde

      Iar ți-ai luat pastilele cu vodcă???? Numai alocația socială să nu ți-o taie careva că atunci nu ai bani nici de o amestecată. 🙏🏼 Ești rușinea societății, parazitul Sătmarului.😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.