Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

VIDEO. Foc lângă o staţie peco, pus chiar de reprezentanţii unei primării

Foc lângă o staţie peco. Angajații Primăriei Batarci s-au aflat, astăzi, în centrul unei controverse aprinse după ce au curățat un teren și au aprins vegetația uscată, în ciuda interdicției de aprindere a vegetației, chiar în apropierea unei stații peco şi a unui spaţiu comercial. Un localnic a fost nevoit să sune de două ori la 112 și la Prefectură pentru a-i opri.

Un localnicul a observat cum sub coordonarea conducerii Primăriei Batarci, mai mulţi muncitori s-au apucat să cureţe terenul de vegetaţia uscată şi să îi dea foc. Văzând fumul gros şi flăcările mari, localnicul a sunat la 112 ca să anunţe incidentul, cu atât mai mult cu cât focul era chiar peste durm de o staţie peco.

Responsabili de stingerea incendiului au fost desemnaţi cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, adică tot reprezentanţii Primăriei. Ei au dat asigurări că vor gestiona situația, dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, localnicul, îngrijorat de amploarea potențială a incendiului, a sunat din nou la 112 şi la Prefectură pentru a solicita intervenția imediată a pompierilor.

Când au fost avertizaţi să se oprească, cei din Batarci au trimis o cisternă la faţa locului şi au lichidat incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.