Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

VIDEO. PNL și PMP Satu Mare, alianță pentru alegerile din 2024

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare și Partidul Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare vor face alianță pentru alegerile din 2024. Anunțul a fost făcut joi dimineața, 20 iulie, de președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă. La conferință a fost prezentă și conducerea PMP Satu Mare: președintele Viorica Iocsak și vicepreședintele și consilierul județean Narcis Miclea.

,,Am încheiat un protocol de colaborare pentru alianța de anul viitor privind alegerile locale, un acord politic pe care l-am semnat astăzi și cred că este încă un pas alături și de colegii de la Partidul Național Țărănesc- Maniu Mihalache. Suntem, astfel, trei partide pentru această alianță județeană. O alianță atât de necesară și atât de așteptată de sătmăreni care să reprezinte o alternativă la actuala conducere care și-a dovedit incompetența, atât la nivel județean, cât și la nivel local. Ușa noastră rămâne deschisă și pentru ceilalți reprezentanți ai partidelor politice, altele decât UDMR, pentru a putea constitui, în sfârșit, o alianță pentru Satu Mare, o alianță care să se construiască în jurul unor idei, unor proiecte și sunt convins că acest lucru se va întâmpla”, a declarat Adrian Cozma.

9 comentarii

  1. comentator Răspunde

    No, cam atât despre marea alianță promisă. Cu pesedul sigur nu va fi nici o alianță. Iar asta este puțin mai mult decât un zero barat. Adică plus 0,000000 voturi.

  2. Supi Răspunde

    Aoleooooo, nu-mi vine sa cred. Era prezenta personal dna Jocsak si dl nu mai stiu cum se numeste…. Asta da fratele Kozma, esti tare. Acum m-am linistit in privinta rezultatelor de anul viitor :)))))
    Clar,…. daca dna iociak e cu noi, cine o fi impotriva.
    Eventual ptr siguranta ta mai incearca o alianta si cu partidul nepalezilor si celor de la coasta de fildes din satu mare. Si atunci stii ca ai facut o treaba buna :))))

  3. Kuka Răspunde

    Degeaba, Kozmalăul tot spre frații lui pedeliști trage! N-ai ce-i face, îl place pe bășescu!

  4. Beny Kira Răspunde

    Băsescu s-a intors acasă

  5. Dl.Otillo Răspunde

    Șanse ZERO! Până ce nu toate partidele merg împreună pe drumul contra udemereului, primar va fi gaborul. În rest numai comentarii. Până la alegeri govorul și cozmorelul își visează victoria. Victorie care și visată este imposibilă.

    • Realitate Răspunde

      Si care e baiul daca tot Gabor e primar??? Nu dormi bine ca e ungur? Crezi ca unul ca supi sau mecanicul sef Govorila ar mai competenti? Crezi ca team-ul lor e mai tare? Ca aici e vorba si de jocul in echipa…. Sa nu crezi ca Gabor e asa supermnan ca rezolva singur tot. A reusit sa aduna si un grup in jurul lui care trag caruta in aceeasi directie. Nu e aceasi lucru tandemul coica cu taximetristul babut, sau Gabor cu Masculic, care totusi are ceva experienta in management. Restul sunt voarbe goale. Poate contrabandistul sa se alieze si cu nepalezii, ca tot Gabor va iesi. Si in 2020 a luat deja in primul tur peste 50%. Hai pa 😉

  6. Keskerenyi Răspunde

    Dati cotizația la Viorica :))))

  7. c-block Răspunde

    Doar atât să adaug. Din materialul de mai jos rezultă că totul este circ pe pâine, nici conducerea centrală nu recunoaște. Adică este un fel de aiureală supozitorească. Așa că gândiți-vă bine dacă îl mai votați. Pur și simplu este absolut halucinant cum vrea să facă politica la nivel local!
    În urma declaraţiei deputatului PNL Adrian Cozma, Liviu Pop, preşedinte PMP Satu Mare, ne-a anunţat că cei doi falşi reprezentanţi care au semnat un acord cu PNL au fost excluşi din PMP încă de anul trecut.
    În PMP este o dispută pentru preşedinţia partidului între Cristian Diaconescu şi Eugen Tomac şi de aici au început zeci de procese între cele două tabere.
    Joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Viorica Iocsak şi Narcis Miclea au anunţat că PMP încheie un acord cu PNL.
    Narcis Miclea mai este consilier judeţean deoarece procesul excuderii din PMP nu este final, dosarul fiind la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
    Pe această temă a postat pe o reţea de socializare Eugen Tomac, preşedinte PMP.
    “Continuă atacurile cele mai mizerabile la adresa PMP.
    Un domn deputat PNL, pentru a-şi arăta incompetenţa politică, a anunţat astăzi, cu mare fast, o ştire falsă cât Satu Mare.
    O pretinsă alianţă între un deputat şi doi cetăţeni.
    Conform statutului Partidului Mişcarea Populară, politica de alianţe este stabilită de Colegiul Naţional. Doar acest for decide cu ce formaţiuni se aliază partidul nostru, iar opţiunea noastră a fost anunţată şi va rămâne de dreapta, nu în remorca PSD.
    Cu această ocazie, îi solicit domnului Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, să oprească asemenea încercări disperate ale unor lideri judeţeni ai PNL de a duce în eroare opinia publică prin atacuri de cea mai joasă speţă la adresa PMP.
    Dovada imposturii este acest document, prezentat astăzi şi semnat de oameni fără chip şi nume, iar falsul şi uzul de fals se pedepsesc conform legii.
    Indiferent cât de multe atacuri vor exista asupra PMP, îi asigur pe toţi adversarii noştri că avem suficientă determinare pentru a ne duce cu bună credinţă mai departe proiectele în care credem şi pentru care milităm.”
    Pe de altă parte, Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL precizează că nici Adrian Cozma nu a înştiinţat structura centrală a PNL în legătură cu acest acord şi că PNL interpretează gestul ca pe un ”acord de intenţie”, deoarece nu se pot încheia alianţe electorale nici la PNL, fără acordul BPN.
    No comment.

  8. Thor Răspunde

    mizeriile din imagine nu au absolut nici o treaba cu nici un fel de PMP . CUM VA INCHIPUITI CA CINEVA CU 4 CLASE POATE REPREZENTA UN PARTID IN PARLAMENTUL ROMANIEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.