Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Drogat la volan, un sătmărean a lovit cu mașina un alt autoturism. Polițiștii l-au reținut

Drogat la volan, un sătmărean a lovit cu mașina un alt autoturism. În urma accidentului, o femeie a fost rănită. Vinovatul a fost reținut de polițiști

Ce spune poliția:

,,La data de 30 august, în jurul orei 14.45, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 66 de ani, din localitatea Craidorolț.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 65 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. Testarea conducătorului auto de 49 de ani cu aparatele etilotest și drugtest, ar fi indicat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și un rezultat pozitiv la substanța psihoactivă denumită tetrahidrocanabinol (THC).

Acesta ar fi refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie sau a prezenței unor substanțe psihoactive în organism. Față de bărbatul de 49 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.