Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

El este Ilie, tânărul ce a crescut la orfelinat, dar a fost scos în stradă. S-a întâlnit cu ministrul Familiei

Ilie, tânărul ce a crescut la orfelinat, dar a fost abandonat de sistem și scos în stradă, s-a întâlnit cu ministrul Familiei. El a fost salvat de reprezentanții Asociației Eliezer.

Redăm, mai jos, mesajul transmis Asociația Eliezer:

,,El este Ilie! Dorim să-i mulțumim doamnei ministru Natalia Intotero, care și-a făcut timp astăzi, 10.08.2023, pentru noi. Alături de Ilie, președintele asociației ,,Eliezer”, Anton Varga, a fost invitat la ministerul familiei, unde s-a discutat despre întărirea tuturor beneficiarilor care ies din sistemul de protecție, cât și despre noi proiecte. A fost o discuție plăcută, iar în urma acesteia, am rămas la concluzia că ,,Învingi, deci reușești! Important e să nu renunți!”

Ilie a avut onoarea să o cunoască pe doamna ministru, iar dumneaei a aflat povestea acestui tânăr abandonat atât de sistem, cât și de familie. Asociația ,,Eliezer” garantează că Ilie este într-un loc bun și vă promitem că în scurt timp va fi un model al tinerilor din sistem. Va asigurăm ca vom lupta pentru drepturile tinerilor si copiilor din centrele de tip familial al județului Satu Mare”.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.