Ultima actualizare: azi, 22:09

Naţionale

VIDEO. Un bebeluș a murit în brațele mamei, într-un accident provocat de tatăl beat și fără permis

Un tragic accident a avut loc joi seară, pe un drum din Dâmbovița, unde o mașină a lovit un cap de pod.

Potrivit Libertatea.ro, copilul de un an și 9 luni al șoferului a murit, iar polițiștii au descoperit că tatăl era beat și avea permisul suspendat, scrie portalul de știri locale Exclusiv DB.

Polițiștii ajunși la locul tragedie au stabilit că un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Aninoasa, a condus un autoturism pe DJ 717, în localitatea Viforâta, și a intrat în coliziune cu capul de pod din dreptul unui imobilul și, ulterior, s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul unui minor de un an și 9 luni, care era pe bancheta din spate și ar fi fost ținut în brațe de mama sa, dar și rănirea conducătorului auto și a altor doi pasageri.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 28.06-26.08.2023. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.