Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Alertă! Doi frați (14 și 9 ani) au dispărut de acasă. Căutați și în Satu Mare

ACTUALIZARE. Cei doi copii au fost găsiți!

Știrea inițială:

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută doi frați de 14 și 9 ani, care au plecat voluntar și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. Cei doi copii sunt căutați inclusiv în județul Satu Mare.

În seara de 6 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către un educator, din cadrul unui centru rezidențial de tip familial, din Beclean, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00 cei doi minori, au plecat în mod voluntar în timp ce se aflau la biserica din apropierea casei, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente RUSU FLORIN IOAN: aproximativ 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 45 de kg, păr șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi și bluză neagră și purta o pereche de pantofi sport.

Semnalmente RUSU FLORINA GABRIELA: aproximativ 1,45 metri înălțime, greutate aproximativ 35 de kg, păr șaten lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi și bluză roșie și purta o pereche de pantofi sport.

Imediat după sesizare, polițiștii au desfășurat căutări pe raza orașului Beclean dar și a localităților Dej și Josenii Bârgăului, unde locuiesc părinții acestora.

În aceste momente sunt continuate activitățile de căutare în teren de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției orașului Beclean și a Secțiilor de poliție Rurală 4 și 5, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, sprijiniți de jandarmi cât și de voluntari din cadrul comunității.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Un comentariu

  1. dgaspc Răspunde

    Pe cât pariu că au fugit de acasă duin cauza bătăilor tradiționale din moș trămoș???? Dar cine să observe asta de la birou, nu??? DGASPC? Fugiț măi de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.