Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

FOTO. Rețeta unui medic din Satu Mare, viralizată după mai bine de cinci ani

Rețeta unui medic din Satu Mare s-a viralizat după mai bine de cinci ani. A fost atât de prost scrisă încât face ,,furori” și în 2023. ,,A făcut studiile în China sau Japonia”, a transmis de fiica pacientului.

PortalSM scria în primăvara anului 2018 despre rețeta primită de un bărbat din Satu Mare. Rețeta a fost atât de prost scrisă încât face ,,furori” și în anul 2023: mai multe publicații din țară au scris zilele trecute despre rețeta care ,,a uimit România”.

,,Nu știu dacă domnul doctor (a cărui ștampilă e pe bilet) a făcut studiile în China sau Japonia, dar în România e foarte greu de descifrat, drept urmare farmacistele au știut să ne dea, cu greu, doar un singur medicament”, a scris fiica bărbatului la acea vreme.

8 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Cei care scriu astfel nu sunt medici, am avut si eu parte de o reteta, doua farmaciste, avand in vedere problema medicala, cu greu s-au decis sa-mi elibereze un medicament dupa mazgaleala aceaa de ignorant pe post de medic.

    • Machine man Răspunde

      Dupa revolutie doi colegi s au dus in Hu la investigatii medicale….concluziile si reteta erau batute la masina de scris…..inventie de peste 100 de ani …..

  2. Dl.Atillo Răspunde

    Scrii urât și indescifrabil poți fi medic în gașca lu’ Rafila, ai scriere cât de cât, ciuciu!

  3. ... Răspunde

    medicii din Satu Mare sunt cei mai slabi din România

    • ... Răspunde

      Nu sunt cei mai slabi dar sunt pe aproape, mult sub posibilități. Dealtfel caută-ți un nick propriu. Nu știu de ce ești fericit dacă scrii cu nickul altuia.

  4. ... Răspunde

    Eu treaba asta cu scrisul le-am zis la mai mulți că e pură bătaie de joc. Pentru că vedeți voi de exemplu cadrele didactice scriu infinit mai mult la tablă când explică la copiii și nu scriu chiar așa în halul ăsta cu piciorul. E chestie de respect până la urmă. Și față de bolnav dar și față de farmacist. Dar rețeta asta este la liber pentru că cele compensate ori gratuite se întocmesc și se eliberează de pe calculator.
    PS. Este antologică faza în Sătmar cu un medic oftalmolog care așa cu scrisul aiurea a scris rețetă greșită pentru ceva picături la ochi cu concentrația de 10 ori mai mare. Adică singur a pus virgula aiurea. Dacă farmacista nu era pe fază copilul orbea 100%. Cam atât despre majoritatea. Aveți grijă de voi să nu ajungeți pe mâna lor. 100% sunt convins că într-un spital ca lumea nici Ștefania nu pățea ce a pățit. Dar omerta văd că iar învinge.

    • Mircea Covor Răspunde

      Ce plm de picuri de ochi au concentratia de 10 ori mai mare decat cea normala ? Eu zic ca aberezi sa te bagi si tu in seama

      • ... Răspunde

        Săracule e clar că ești pafarist. Pentru tine hai să lsăm doctoruii ăștia în pace și poate te tratează și pe tine sau pe ceva aparținător? Nu copile, pot să dai și detalii dar nu e locul lor aici. E poveste veche, medicul în cauză este decedat. Atunci încă nu era din păcate la modă malpraxisul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.