Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. În timpul protestului, angajații de la Finanțe au donat sânge

Angajații Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare au donat sânge. Acțiunea a avut loc miercuri, 30 august, în timpul protestului.

Echipa mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare a fost solicitată în vederea deplasării la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Satu Mare şi a Sindicatului Samfisc Satu Mare, deoarece mai mulţi angajaţi au dorit să doneze sânge.

,,Azi, la sediul AJFP Satu Mare, angajații au desfășurat o acțiune de protest de la ora 8.30 la ora 10.00, iar concomitent am desfășurat o acțiune de donare de sânge”, a spus Daniel Chiș, președintele Samfisc Satu Mare.

La acțiune au participat peste 60 de angajați. Daniel Chiș, președintele Samfisc Satu Mare, a subliniat importanța acestor acțiuni anuale de donare de sânge, menționând că aceasta este o modalitate semnificativă de a aduce contribuții pozitive comunității.

“Aceste acțiuni se desfășoară anual de 2 ori la sediul AJFP SATU Mare. Și îi mulțumim doamnei Dr. Doinița Crișan că răspunde pozitiv invitației noastre. Deși suntem în protest spontan nu putem să nu  fim alături de colegii noștri din poliție, jandarmerie și pompieri care la rândul lor sunt alături de noi pe timpul desfășurării protestelor. Suntem alături de ei și de familiile care în aceste zile își veghează răniți”, a declarat Daniel Chis Președinte Samfisc Satu Mare

 

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Gata acum clar că sunt epuizați și nu mai sunt buni de nimica! Eu zic să le dăm la fiecare ceva vouchere ca să meargă două săptămâni în Ibiza la hodină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.