Ultima actualizare: azi, 08:39

Locale

FOTO. Pagube importante produse de vijelie, la Ardud. Prefectul, la fața locului

Pagube importante produse de vijelie, la Ardud. Prefectul Radu Roca s-a deplasat, miercuri, 30 august, la Ardud pentru a evalua pagubele produse de vijelia de marți seara și pentru a se asigura că persoanele a căror case au fost afectate beneficiază de cazare până la remedierea problemelor.

,,Vijelia de marți seara a produs pagube însemnate în Ardud. Echipele de la Electrica sunt în teritoriu și lucrează pentru realimentarea cu curent electric a zonelor afectate. Au fost cabluri rupte și transformatoare arse. Mai greu e pentru persoanele care au rămas fără acoperiș pe casă. Împreună cu Primăria Ardud s-au găsit soluții și s-a oferit cazare până la remedierea problemelor. Sunt alături de familiile afectate de vijelie, iar Instituția Prefectului vine în ajutorul Primăriei prin urgentarea evaluării pagubelor materiale și solicitarea fondurilor pentru despăgubiri”, a spus prefectul Radu Roca.

4 comentarii

  1. Marius Groza Răspunde

    Radu Panait, ai fost la Ardud?

    • Ionuț Răspunde

      Bă Groza ai transpirat greu până ai terminat studiile!?….acum ești șofer la Cozma cu studii superioare!:)))

  2. Ionuț Răspunde

    Nu i-o dezvelit la cozma poiata cu caii de rasă!?:)))

  3. Nha Răspunde

    Ce fain! Rromani stau si se uita sa le pice para malaiata in loc sa puna mana sa faca curat. Cam asa e peste tot, asteptam sa vina altii sa ne rezolve problemele. Si ..la de primar ar face bine sa- si ingrijeasca putin arborii din domeniul public, sigur nu erau atatea pagube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.