Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Satu Mare, în topul orașelor cu cele mai mari prețuri de intrare la ștrand

Satu Mare se află în topul orașelor cu cele mai mari prețuri de intrare la ștrand, potrivit unei analize efectuate de clubulcopiilor.ro. În această analiză au fost costurile de intrare pentru o zi de weekend la ștrandurile sau aquapark-urile din toate orașele reședință de județ din țară.

Este mijlocul unei săptămâni în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară, iar mii de români vor căuta în weekend un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi. Dar cu bugetele strâmtorate de creșterea galopantă a prețurilor, o ieșire la ștrand poate fi foarte costisitoare. Pentru a veni în ajutorul celor care caută să se relaxeze o zi la ștrand și care trebuie să fie atenți la bugetul familiei, echipa Clubul Copiilor a făcut o analiză a costurilor de intrare la ștrandurile din orașele reședință de județ.

Cel mai mic tarif de intrare la un ștrand din România este de doar 5 lei pentru adulți în Drobeta-Turnu Severin, urmat de Miercurea-Ciuc (10 lei), Iași (11 lei), Bistrița (11 lei), Sibiu (15 lei), Deva (15 lei) și Râmnicu Vâlcea (15 lei).

La capătul opus se află orașele Brașov, Botoșani, Cluj-Napoca și Galați. De menționat că în cazul orașelor Brașov și Botoșani, în lipsa unor ștranduri publice, a fost luat în considerare prețul de intrare la aquapark-urile din oraș. Intrarea la acestea este semnificativ mai mare decât la un ștrand public dar și serviciile și facilitățile oferite sunt net superioare. Satu Mare se clasează foarte aproape de aceste orașe, cu un preț de 49 de lei în weekend pentru un adult și 29 lei pentru un copil.

Lista completă o găsiți AICI.


Sursa: clubulcopiilor.ro

5 comentarii

  1. alex Răspunde

    Satu Mare un oras esuat!!!preturi mari peste toate domeniile,salarii mici calitatea vietii sub media tarii!!!

  2. John Doe Răspunde

    Atata timp cat nu se va deschide strandul adevarat, AquaStar isi permita sa cearca cat doreste.

  3. Ionel Răspunde

    Hai ca putem fi pe locul 1 daca tragem putin! Macar aici! Forza!

  4. Pixulescu Răspunde

    În județul Satu Mare nu sunt ștranduri sociale, asta se reflectă în prețuri!
    Cine nu-și permite să dea bani pe bilet, să stea acasă sau să meargă să se scalde în Someș!

    Mulțumim PNL pentru incompetența consilierilor și pentru poziția non-combat față de firma oșanului Beny Alex care a devalizat ștrandul!
    M U I E P N L!!!

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Numește o localitate din împrejurimi sau din regiune unde mai există ștranduri sociale. Vremurile alea au apus demult. Deci aștept curios nominalizările tale.🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.