Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Medicul controversat din cazul Ștefaniei s-a întors la Urgență! Șase luni și nicio concluzie

Medicul controversat din cazul Ștefaniei s-a întors la Urgență! Au trecut șase luni și nu s-a ajuns la nicio concluzie.

După aproximativ șase luni, timp în care s-a aflat în concediu, medicul acuzat de la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, cel care s-a ocupat de cazul Ștefaniei, adolescenta în vârstă de 15 ani decedată la UPU, a revenit la serviciu. Între timp, ancheta în care medicul este vizat ca urmare a plângerii formulate de părinții fetei, stagnează.

Avocatul familiei a vorbit despre demersurile pe care le face echipa sa pentru a afla adevărul în acest caz. Familia adolescentei a fost audiată la Colegiul Medicilor și la Poliție, iar dosarul penal se află în curs de desfășurare, a precizat avocatul, în luna mai a acestui an.

Au trecut șase luni de la tragedia de la UPU, însă nici până astăzi familia Ștefaniei nu știe ce s-a întâmplat cu fetița lor…


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Dr.Who Răspunde

    Este caz de malpraxis clar dar asta de dinainte de a ajunge la UPU ci deja la faz acând a fost trimisă acasă de la policlinică cu ceva nurofen și să caă peste două săptămâni niște analize! Strigător la cer. Certificatul eliberat de spital spune că suferea de miocardită acută virală. Asta trebuie recunoscut și în nici un caz nu trimiți bolnavul acasă ca să-și facă ceva analize mai încolo ci îl internezi și faci investigații. Dar nimeni nu are remușcări, sunt sigur de asta. Măcelari. Eu mă angajez că dacă vreodată doctorul asta va avea nevoie de mine așa îl ard de nu se vede. Sunt șanse mari să știți. Nici nu o să știe de unde a fost lovit. Recomand ca toți să facem la fel. Numele știți.

  2. Sile Răspunde

    Ba ..sunteti prosti? Ba ..sunteti nebuni? Cum sa aduci inapoi un asemenea om? Ma ..da chiar nimeni nu se sesizeza ?Pana la urma o sa ajungem cu asa justitie sa ne facem singuri dreptate! Sa nu stie nimeni ce s-a intamplat cu fetita?Ma..da iesiti in strada de cate ori va omoara un om drag! Te duci la urgente sa mori?!!!!!!

  3. Vasi Răspunde

    Tipic Romania. Se agita ‘institutiile’ 15 minute pe loc, fara sens iar apoi totul revine la deja cunoscutul status quo. Nu exista speranta…asa-i la noi…Scapa cine poate.

  4. Andrei Răspunde

    Iar asta este ne-rezultatul unui caz puternic mediatizat. E clar care e rezultatul celorlalte si cat sens are sa facem plangeri sau orice. Nici macar iesitul in strada nu mai are rost la noi

  5. ... Răspunde

    Tot asta vă zic. Aici duce dacă tot îi parfumați. Îmi place cum regăsesc la doctorii menționați la gardă inclusiv pe cei care au dispărut subit recent de la secția de diabetologie, știți voi aia care subit s-a închis din lipsă de medici. Dar nici nu ai cu cine a discuta că spitalul are manager repus temporar pe funcție. E jale mare. Cum a zis @Vasi, scapă cine poate. Vă doresc multă sănătate ca să nu cumva să aveți nevoie de ei. E din ce în ce mai rău.

  6. Norick Răspunde

    Asta se întâmplă la noi criminalii se întorc totdeauna la locul faptei pentru continuarea ororilor!!!

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname n-ai gasit acolo prin sat taranule ? Si tu vorbesti de criminali , manca-te-ar jaru’ 🙂

  7. Just_A_Silent_Observer Răspunde

    …dar vor mai multi bani si mai mult respect. Pentru … ?

  8. CATRINEL RAT Răspunde

    RAUL NU E BAIAT RAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.