Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Secția de Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean își ia rămas bun de la dr. Liviu Ardelean

Colectivul Secției de Obstetrică-Ginecologie, condus de medicul Viorica Varodi, din cadrul Spitalului Județean Satu Mare își ia rămas bun de la un adevărat erou medical, dr.Liviu Ardelean. Cu o carieră care se întinde pe aproape patru decenii, Liviu Ardelean a lăsat o amprentă profundă asupra comunității locale, aducând bucurie în mii de familii și contribuind la venirea pe lume a nenumărate vieți.

Dr. Liviu Ardelean a intrat în lumea medicinii cu pasiune și dedicare. Cariera sa remarcabilă a început în 1979, când a devenit membru al echipei Secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean Satu Mare. A fost un mentor și ghid pentru generații de medici și personal medical, dedicându-și viața îngrijirii femeilor însărcinate, asistenței în timpul nașterilor, și nu numai.

În iulie 2022, după o carieră impresionantă, Dr. Ardelean a intrat în meritata sa pensie. Cu toate acestea, pasiunea sa pentru medicină și compasiunea față de pacienți nu s-au stins niciodată. În fiecare moment de bucurie sau provocare, dr. Ardelean a fost acolo pentru a oferi îndrumare și sprijin.

Tragedia a lovit colectivul Secției de Obstetrică-Ginecologie miercuri, 9 august 2023, când vestea trecerii sale în neființă a adus o mare tristețe! Moartea medicului Liviu Ardelean lasă un gol imens în rândul colegilor săi. Cu toții își amintesc cu căldură de profesionalismul și generozitatea sa, alături de zâmbetul și spiritul său optimist care au adus lumină în cele mai grele momente.

„Medicul Liviu Ardelean a fost nu doar un medic remarcabil, ci și un om deosebit, cu o inimă mare și un devotament neclintit față de jurământul său. Ne vom aminti întotdeauna de contribuția sa extraordinară la sănătatea și fericirea comunității noastre. Moștenirea sa va continua să trăiască prin mii de vieți pe care le-a adus pe lume și prin amintirea sa în inimile tuturor celor cărora le-a atins viața”, transmite colectivul Secției de Obstetrică-Ginecologie.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.