Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

Dosar penal în cazul bătăii din școala din Carei. Poliția face cercetări

A fost deschis un dosar penal în cazul bătăii din școala din Carei, acolo unde elev și o profesoară au fost agresați de doi ,,elevi problemă”. 

Comisarul șef de poliție Pintea Virgiliu a precizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că polițiștii fac cercetări în acest caz, urmând ca ulterior să fie făcute publice concluziile anchetei.

Incidentul s-a petrecut luni, 18 septembrie, atunci când un elev și o profesoară au fost agresați de doi ,,elevi problemă”. Potrivit Opiniedecarei, incidentul a fost provocat de doi ,,elevi problemă” dintr-o clasă de a V-a, în vârstă de numai 12 ani. Totul s-ar fi petrecut în timpul orei de limba română, când unul dintre cei doi elevi a intrat în conflict cu un coleg de clasă, l-a lovit, l-a doborât la pământ și apoi a început să îl sugrume.

Profesoara a încercat să intervină pentru a pune capăt agresiunii, moment în care al doilea elev s-a repezit asupra profesoarei și i-a aplicat o lovitură puternică în piept. În urma incidentului a fost sesizată poliția. De asemenea, mai menționează jurnaliștii de la opiniedecarei.com, părinții pregătesc o petiție prin care vor solicita luarea unor măsuri drastice împotriva celor doi ,,elevi problemă”.

 

2 comentarii

  1. NH Răspunde

    Dacă la 12 ani se manifestă așa, ce vor face la 22 de ani?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Și în cazul de față era indicat și un test la etnobotanice! Noroc că astea persistă în organism și se mai pot face și acum. Să vedem dacă se trezește careva de acolo și se face. Indiferent de motiv așa ceva nu e voie să se întâmple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.