Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

A ,,învățat” să conducă în timp ce era beat. Tânărul a fost oprit de polițiștii sătmăreni

A ,,învățat” să conducă în timp ce era beat. Proprietarul autoturismului se afla în dreapta, în vreme ce tânărul, băut bine, se afla la volan și se plimba prin județul Satu Mare. 

Ce spune poliția:

,,La data de 19 septembrie, în jurul orei 00.30, în urma unor activități informative-operative, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au efectuat semnale de oprire în trafic, în localitatea Căuaș, un tânăr de 20 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, pe scaunul din dreapta față aflându-se și proprietarul autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și încredințarea unui vehicul unei persoane care se află sub influența alcoolului sau nu posedă permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.