Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Adrian, tânărul din Ardud decedat într-un accident rutier, va fi condus pe ultimul drum

Adrian, tânărul de 19 ani din Ardud, decedat într-un accident rutier în Indonezia, va fi condus, duminică, pe ultimul drum. 

,,Familia si cei dragi ai lui Adrian vă anunță, cu durere în suflet, că serviciul de înmormântare va avea loc în această Duminică, de la ora 12:00 la Biserica Baptistă “Betania” din Ardud, unde a fost un membru îndrăgit și iubit de toți. De asemenea, rugămintea si dorința familiei este de a nu se aduce coroane. Familia și cei apropiați vă sunt recunoscători pentru gândurile și rugăciunile dumneavoastră”, anunță Biserica ”Betania” din Ardud.

Adrian Bartoș, un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din orașul Ardud, județul Satu Mare, și-a pierdut viața într-un accident cumplit de circulație, în Indonezia. Adrian a ajuns în Indonezia în vacanță, doar că acest lucru avea sa-i fie fatal, tânărul fiind strivit de un camion.

23 comentarii

  1. ... Răspunde

    In concluzie, pentru că era foarte bun, zeul suprem nu știa cum să facă să-l ia langa el pentru că se plictisea după sutele de milioane deja luate și l-a trimis în Indonezia ca să se izbească cu scuterul de un camion

    • ... Răspunde

      Măi tu tot idiot ai rămas. Asta pe lângă faptul că ești și nesimțit mult peste limită. Că scrii sub numele meu e un lucru dar pe deasurpa și niște idioțenii că te ia durerea de cap dacă le citești. Sper să pățești la fel. Că meriți. Consideră-te blestemat.

  2. Gheorghe Răspunde

    De unde a avut bani la 19 ani ca să meargă în vacanță in Indonezia?

  3. ... Răspunde

    Cei care vă bateți joc de mine (de fapt doar aveți impresia asta) stați frumos pe curul vostru și ocupați-vă de altceva. Dealtfel idioți sunteți tocmai voi că vă găsiți să scrieți enormitățile astea tocmai pe marginea acestei știri. Vă descalificați singuri. de bun simți nici nu pomenesc că sigur nu cunoașteți noțiunea.
    PS. Stimată redacție nu credeți că ar fi cazul ca măcar de data asta să ștergeți aceste idioțenii absolut deplasate? Sau vă place când se tăvălesc unii în mocirlă? Chiar așa de jos s-a ajuns?

  4. Cartea Cărților Răspunde

    Pentru părinți, nu doar ai băiatului:
    „Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei. Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti, căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc …”!
    Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

    • ... Răspunde

      MARȘ înapoi la pocăiții tăi pentru că nu poți explica moartea lui. Doar dați vina pe d-zeu că așa a vrut el și pentru asta l-a pus să-și cumpere o vacanta scumpă și să ia un scuter că sa moara și să ajungă la zeu

    • ... Răspunde

      După 40 de ani de amețit prin Egipt, ați găsit drumul pentru că v-a ajutat d-zeu…vai de capul vostru de idioți

  5. ... Răspunde

    @all, la toți tâmpiții care vă folosiți de nick-l meu în bătaie de joc și scrieți idioțenii vă doresc să pățiți la fel ceva asemănător și după aia ceilalți să vă scuipe cum faceți voi în cazul ăsta. Ce v-a făcut copilul ăsta?
    Stimată redacție văd că dormiți în papuci. Dacă nu faceți nimic mă gândesc serios să vă reclam unde trebuie. Și nu am obiceiul să vorbesc degeaba așa numai de-a dragul să-mi răcesc gura. Am făcut și captură de ecran. Așa că vă rog frumos și insistent. Am înțeles că comentariile ar trebui să fie legate strict de subiectul știrii. Vă pace că v-ați transformat într-o hazna mediatică? Că dacă da atunci la anul când vine campania și vor curge banii serioși atunci să nu vă mirați că veți fi poate ocoliți de clienți. La asta să vă gândiți mai bine. Aaaa, și ceva legat de deontologia profesională.

  6. ... Răspunde

    Subsemnatul cu numele din buletin de trei puncte, rezultat din tata numit un punct și mama doua puncte, doresc sa fac plângere împotriva celor care îmi folosesc numele de trei puncte care este înregistrat oficial și nu poate fi folosit. Acum merg înapoi la somn

    • ... Răspunde

      Numai continuă. Nu cred că mai trebuie să demonstrezi cât de prost poți fi. Scrie după mine ce vrei, când vrei și cum vrei dar nu te folosi de nickul meu. Dealtfel după adresa de IP poți fi foarte ușor identificat. Și să nu cumva să crezi că ochii albaștri nu te vor găsi în două secunde. Asta dacă calci pe bec sau pe ei pe bătătură. Așa că continuă te rog. Asta este preocuparea ta vizavi de subiectul la care tot comentezi? Nu vezi cât de retardat arăți? Nu te face nimeni așa, tu te faci singur.
      PS. dacă depun sesizare fii sigur că redacția va fi obligată să ia măsuri. Și atunci se termină cu lumea bună pentru tine că vei comenta și tu atunci cu numele ales de tine și nu așa. Iar atunci sunt sigur că nu îți vei mai permite să scrii prostii demne de copiii de grădiniță. Pardon, și ăia au mai multă minte ca tine. Îmi cer scuze că am scris atâta și te-am epuizat intelectual, copil făcut în palmă ce ești.

      • Gheorghe Răspunde

        Nicăieri în lumea asta nu poți să iei măsuri împotriva cuiva care se ia de trei puncte, mai ales nesemnificative că tine!!! Trei puncte triste și singure

        • ... Răspunde

          Mulțumesc că mi-ai confirmat că tu ești. La psihiatru când ai fost ultima oară? Că se pare demult. Dacă tu consideri că asta îți este menirea pe planetă ca să-ți bați joc de altul și pe deasupra ai atâta nesimțire să faci asta pe marginea unui subiect așa de trist nu crezi că asta te caracterizează? Și nu în favoarea ta ghiuri?

          • ...

            Imediat merg sa fac laba tristă de la ora 17

          • ...

            Așa să faci. Țara are nevoi de donatori idioți ca și tine. Sunt prea puțini proști în țara asta mai trebuie. Bagă tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.