Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Amendă cât o vacanță all-inclusive! Motivul: a aruncat sacul de gunoi lângă coșul de gunoi

Un bărbat din Oradea a încasat o amendă uriașă de la Poliția Locală, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce arunca un sac cu deșeuri menajere lângă un coș de gunoi de la intersecția străzilor Mărășești cu Muntele Găina, a anunțat miercuri Primăria.

Camerele de supraveghere mobile din dotarea polițiștilor locali l-au imortalizat pe bărbat, în seara de vineri, 1 septembrie, în timp ce și-a oprit autoturismul lângă coșul stradal respectiv, a scos din vehicul un sac de culoare albastră, în care erau deșeuri menajere, și l-a pus lângă coș.

Vinovatul a fost identificat cu ajutorul Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea și a fost amendat cu suma de 10.000 de lei. În 15 zile, bărbatul are dreptul să plătească jumătate din sumă, adică 5.000 de lei. Cu aceiași bani, bărbatul ar fi putut cumpăra o vacanță all-inclusive într-o țară străină.

Sursele BIHOREANULUI spun, de altfel, că părinții își cresc cei doi copii în condiții greu de imaginat, într-o casă dărăpănată din zonă, motiv pentru care au fost sesizate și autoritățile care răspund de protecția copiilor.

Poliția Locală Oradea le reamintește orădenilor că abandonarea oricărui tip de deșeu pe domeniul public este interzisă. Cetățenii pot preda gratuit deșeuri la cele două puncte de colectare amenajate pe străzile Thurzo Sandor și Uzinelor.

Sursa: eBihoreanul

4 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Foarte bine.
    In imagine se vede o pubela stradala, destinat sa arunce omul un servetel, un pet de 0,5, o doza de energizant etc. Puturosul a pus langa pubela sacul lui menajer de acasa, probabil acasa neavand contract cu firma de salubrizare. Ce a facut el este abandonare deseuri pe domeniul public, pentru care Garda de mediu are dreptul de a confisca inclusiv masina din care a fost abandonat deseul.

    Trebuie sa ne civilizam odata.

    Portal SM, puteati prezenta aceasta stire putin mai obiectiv, cu titlu educational….

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Foarte bine. Pe roman doar asa il educi,din pacate.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ce treaba are crescutul celor doua orasle cu gunoiu menajer? 🤔🤔🤔

  4. România reală Răspunde

    La ăsta degeaba i-au dat amenda că va apela că nu are bani, că are copii de crescut etc. Dar mașină totuși are! Ăsta trebuia din start pus la muncă în folosul comunității, exact pe acest profil adică măturat stradal. Ca să vadă toată lumea. La ăștia mai mare rușine nici nu se poate concepe! Amenda, vă spun eu pe neve, nu va plăti veci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.