Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

VIDEO. Daniel a fost găsit într-un parc din Botiz. Era cu vacile când s-a rătăcit

Daniel, copilașul în vârstă de 9 ani dispărut din Botiz, a fost găsit, miercuri după-masa, într-un parc din localitatea. El era cu vacile pe câmp când s-a rătăcit.

Copilul locuiește în Botiz cu bunicii și a fost trimit cu vacile pe câmp, dar s-a rătăcit. El a stat două nopți la un localnic, iar miercuri după-masa a fost găsit într-un parc situat pe drumul Odoreului din comuna Botiz. Este în afara oricărui pericol.

,,A fost trimis împreună cu fratele lui să îngrijească vacile, dar el s-a rătăcit. A stat două nopți la niște oameni. El locuiește cu bunicii și mai iese cu animalele, are grijă de ele”, a spus primarul comunei Botiz, Ioan Mureșan.

Copilul a fost căutat de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și localnici. Au fost transmise inclusiv mesaje RO-Alert.


3 comentarii

  1. re-doc Răspunde

    Acum ar mai fi o pită de mâncat pe subiectul că la cine a stat două zile copilul. Ce a crezut consăteanul, că acel copil a căzut de pe Lună, nu are familie etc.? Că dacă suna la poliție treaba era deja de mult stinsă. Foarte interesantă abordare, ca să nu spun că este de-a dreptul ciudată.

  2. Satmarean1 Răspunde

    Din pacate la noi nu e dezvoltat simtul civic,daca vezi ceva in neregula sa suni si sa ceri ajutor. Unii nu o fac din prostie,alti nu se complica,altii nu- i intereseaza etc

    • re-doc Răspunde

      Da măi dar să nici nu te gândești că poate minorul este căutat și lipsește la cineva, și asta două nopți!? Cel la care a înnoptat copilul probabil are minte cât un idiot. Și nici nu trebuie să te gândești mult. Că aia e clar că minorul nu se poate descurca singur și nu a ajuns singur în sat. Dar la 9 ani are gură să explice unde stă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.