Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Consultații online pentru BAC și facultate! O sătmăreancă, printre inițiatorii proiectului

Un grup de 14 studenți de elită din România, printre care se numără și o elevă din județul Satu Mare, au lansat un proiect inovator numit “Destination: UNI”. Prin acest proiect studenții doresc să îi ajute pe elevii de clasa a XII-a, și nu numai, la pregătirea pentru facultate.

Echipa „Destination: UNI” este alcătuită din tineri străluciți de la universități de prestigiu din întreaga lume, cum ar fi University of Oxford Anglia, L’Ecole Polytechnique Franța și multe altele.

Matematică, fizică, informatică, chimie

Proiectul oferă meditații și consultații pentru examenul de bacalaureat la materiile de matematică, fizică, informatică și chimie, pregătind astfel elevii pentru materia de la profilul real. De asemenea, echipa este pregătită să ajute elevii cu informații și pregătire pentru admiterea la facultatea dorită, inclusiv pentru facultățile de informatică, medicină și drept.

Ioana Milea, singura elevă din județul Satu Mare care participă la acest proiect, a declarat că prețul este de 60 de lei pentru o meditație, aplicându-se reduceri pentru diferite ocazii. Se pot înscrie elevi de la clasa a-9 până în clasa a-12-a. Materia este predată în diferite module și totul se începe de la 0.

Întrebată de ce să apeleze elevii la ei și nu la un profesor, sătmăreanca a precizat că diferența redusă de vârstă îi ajută pe elevi să fie mai deschiși.

„În primul rând, cred că diferența redusă de vârstă îi va face pe elevi să fie mai deschiși față de noi. Persoanele care vor preda sunt olimpici sau în top 3 intrați la facultate. Pentru că am trecut de curând de acest prag, îi putem ajuta și cu diverse sfaturi, cu pregătirea psihică pentru admitere și pentru facultate.”

Înscrierile se pot face pe stieul https://www.destinationuni.com/?fbclid=IwAR1gXitZt8-CsxOU2GJyqT6i2jKJ3KEphs9sIkruukpctEfio_IbiP1czbA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.