Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

FOTO. Accident mortal în Satu Mare. Coliziune frontală între o maşină şi un TIR

Accident mortal în Satu Mare. În această dimineață, in jurul orei 05.00, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțată producerea unui accident rutier pe strada Aurel Vlaicu, mun.Satu Mare.

La locul evenimentului s-au mobilizat echipajele operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială cu descarcerare grea și o ambulanță Smurd de terapie intensiv mobilă .

La fața locului, pompierii au constatat faptul că, în accident a fost implicat un autocamion și un autoturism, rezultând o persoană încarcerată.

Victima, șoferul autoturismului, cu vârsta de aproximativ 80 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor, în astfel de cazuri.

15 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Doua întrebări:
    – ce caută un TIR de 23 t pe Aurel Vlaicu?
    – de ce lasa pe bătrâni de 80 de ani sa mai conducă?

    • driver Răspunde

      1. Numere de înmatriculare străine la amândoi.
      2. Ce ai scris mai sus e adevărat dar nu interesează pe nimeni. La bătrâni nu se știe niciodată, este imposibil să nu aibă ceva boală dar asta nu înseamnă automat să le suspenzi dreptul de a conduce. Mulți tineri conduc infinit mai imprudent și provoacă infinit mai multe accidente decât ei. Te voi vedea eu la 60 sau 70 de ani când vei citi din partea unui comentator tânăr asemenea comentarii. Să vedem atunci cum te vei simți. Că și eu la vremea când m-am angajat la 22 de ani l-am făcut moș pe colegul de 38 de ani.😲😱🥴

      • Daniel Răspunde

        Chiar dacă cei mai mulți sunt mai prudenți, conduc mai încet, ei nu mai au reflexele necesare pentru condus și nici nu mai văd la fel de bine. Asta ar trebui testată la fiecare 6 luni sau ani și suspendate permisele bătrânilor imediat ce pică examenul. Ei uneori pot provoca probleme chiar și dacă conduc lent. Trebuie urmată dinamica traficului și fiecare șofer trebuie să urmeze legea junglei chiar dacă nu e legea oficială, căci viața are totuși prioritate!

        • Daniel Răspunde

          *La fiecare 6 luni sau un an…

        • driver Răspunde

          Și asta e cam așa. Cine știe de ce s-a urcat la volan la ora aia? Poate era ceva necesitate urgentă pe moment și zicea că chiar dacă nu e așa sigur pe el la ora aia nu prea este circulație. Acum asta este, nu ai ce să mai faci. În orice moment din trafic dacă nu ești sigur de tine mai bine acordă prioritate că nu se știe niciodată ce de brontosaur e la volan în mașina care vine din sens opus. Că sunt 100% sigur că șoferul autotrenului conducea ca cel mai mare animal de pe șosea deci nu poate păți nimic.

      • Alex Răspunde

        Intre 60-70 de ani si peste 85 de ani este mare-mare diferența!

    • Adi Răspunde

      Trebuie puse limitatoare de viteză peste tot , la toate trecerile de pietoni , pe străzile cu 4 benzi se circulă cu viteză de peste 80 km / h . În țările civilizate sunt limitatoare în asfalt care nu permit o viteză mai mare de 40 km / h .

  2. Pistike Răspunde

    Acum că avem centură, ar fi oportun să se instaleze un limitator de înălțime care să împiedice accesul camioanelor pe drumurile din oraș!
    Foarte multe camioane circulă dinspre graniță spre vama interioară peste pasajul de pe strada Fabricii, unde este limită de 3,5t!
    Din când în când, mai vezi câte un echipaj de poliție locală la stadionul Olimpia, dar tot mai rar și, mai ales, noaptea deloc!

    • Stefanel Răspunde

      Hypermarket-urile, benzinariile, magazinele de bricolaj cum isi vor face aprovizionarea? Sau le scoatem si alea din oras?

  3. Soso Răspunde

    La 70 de ani..jos permisul..!!!Astia adorm la volan!!! I se intampla la unul mai tanar..

    • driver Răspunde

      Nu știu de ce nu îi împușcăm direct!!! Că ce economie ai mai face la bugetul de pensii și de asigurări de sănătate! Pomenești că ești prea tânăr ca să îți permiți să spui așa ceva. Îți doresc să prinzi vârsta aia și să te văd atunci ce zici. Adică până la 65 de ani ești bun să lucrezi (asta oficial zic) dar la 70 îi dai în cap la om? Interesantă logică mai ai.

  4. TRUSTFALL Răspunde

    Oameni buni, inainte sa comentati ce cauta ditamai camionul de 40 de tone acolo, uitati-va putin unde s-a produs accidentul. Este in dreptul Autonet-ului. Camionul venea dinspre centura si se indrepta spre vama Petea.

    • Pistike Răspunde

      My bad, man, chiar n-am observat!
      Dar rămâne valabil, multe camioane circulă pe traseul Petea- A urel Vlaicu – Lăcrămioarei – Rodnei – Fabricii-Pasaj (limită 3,5t!!) – Vama interioară și apoi Botizului sau Odoreului!

  5. Gimi Răspunde

    Poate moșul a fost la f…t in Ungaria și se îndrepta spre casa

  6. Anonim Răspunde

    Pt pute verzi , voi vreți reflexe de evitare a voastră care tăiați calea unui om liniștit intrați forțat în fața lui și aveți pretenții .Moșii de azi care nu au avut dureri de cap sau fără chef ca mamele voastre v-au dat vouă posibilitatea sa existați .Sa se măsoare la toți tineri existenta energizantelor stimulentele și alte substanțe care le da stare de frustrare la condusul unui autovehicul din doua în doua luni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.