Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

FOTO. Asfaltări ample la Ardud. Lista străzilor care sunt modernizate

Asflatări ample la Ardud. Mai multe străzi din Ardud primesc covor asflaltic, datorită unui proiect de modernizare implementat de Primăria Ardud. Primarul Ovidiu Duma a fost pe teren pentru a se asigura că lucrările corespund cerinţelor impuse de administraţia locală.
Lucrările vizează în oraș covor asfaltic pe: strada Viitorului ~ cartierul de blocuri, strada Ardudul Mic (parțial), parcare Parcul Micilor Cavaleri, parcare zona Cetății Ardud, parcarea GPP, Structura Cetate, strada Lăutarilor, strada Centura.
În Gerăușa se va turna asfalt pe strada Crucii, iar în Mădăras asfaltul va ajunge pe strada Gorunului si pe strada Cărămidarilor.

3 comentarii

  1. 😲😲😲 Răspunde

    Dacă sunt prezente și indicațiile prețioase atunci se poate turna asfaltul și direct pe pământ, fără fundație la drum. Că nu va ține și aia e sigur. Dar așa se lucrează pe la noi: mult, intens, întârziat și prost. Pe când asfaltări în ploaie torențială sau pe ninsoare???? Că al nostru floaster atunci face priză ca lumea!!!!!

  2. Craciun Răspunde

    Prodeximp, firma vicepreședintelui PNL, Petre Muresan. Celebra firma care a asfaltat direct pe pământ la Turț.

    • comentator Răspunde

      … și în mod absolut întâmplător la primar penelist se asortează firmă câștigătoare penelistă. Mă gândesc că doar eu sunt rău voitor când mă gândesc la una sau alta. Na, nu-i frumos din partea mea. Dar nu-i de mirare că la cetatea de scaun a județului se poartă altă firmă, tot așa pur întâmplător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.