Ultima actualizare: azi, 13:04

Locale

FOTO. Câine mort în chinuri groaznice, în județul Satu Mare. A căzut într-o groapă cu smoală

Un câine a murit în chinuri groaznice în municipiul Carei din județul Satu Mare. Patrupedul a căzut într-o groapă cu smoală, iar în momentul în care a fost scos de pompieri, acesta era deja mort.

Imaginile greu de privit au fost publicate de Asociația Puffi Carei, însoțite de mesajul următor:

[…] A fost solicitat ajutorul pompierilor pentru scoaterea câinelui din bitum. Acești minunați oameni în uniformă de pompier au venit cât se poate de repede, au scos câinele, fiind o procedură destul de greoaie, dar l-au scos pe bietul suflet care stătea de câteva ore in bitum. Din păcate cu tot efortul depus de către pompieri și de noi, pentru bietul suflet a fost prea tarziu! Mulțumim din suflet acestor oameni deosebiți, care poarta cu demnitate haina de pompieri, pentru ajutorul acordat”

3 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Acuma ar fi o pită de mâncat să se afle cine a lăsat mizeria aia descoperită. Că acum a căzut un câine în capcana asta dar putea fi și un om! De asta se ocupă cineva? România “minunată” a jumătăților de măsuri și care se sting înainte de a produce vreun efect! 😲😱😰 În astfel de cazuri până nu se merge pe fir până la cauză și la cel care a făcut asta nu se va schimba nimic în țara asta. Repet, putea fi un om, un copil.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Nu s-ar fi schimbat nimic nici de pica un copil.

    • România reală Răspunde

      Știu. Vezi cazul de acum câteva luni cu femeia omorâtă de câini vagabonzi în București. Ca de fiecare dată se inflamează spiritile, apar titlurile pompoase, de tip SF că zici că nici nu are legătură cu știrea de breking news peste tot și după o săptămână a uitat toată lumea de tot. Și ne mai mirăm că nimeni din afara țării nu ne ia în serios când se vede de la o poștă că noi singuri ne batem joc de noi înșine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.