Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Incendii pe bandă rulantă. Hectare întregi făcute scrum în județul Satu Mare

Pompierii militari au intervenit, în ultimele ore, la stingerea a mai multor incendii de vegetație uscată, izbucnite în trei localități din județul Satu Mare.

Au ars 15 hectare de vegetație uscată și miriște în localitatea Stâna și în jur de 30 – 40 de ari în localitățile Micula și Racșa. Flăcările au fost stinse cu ajutorul echipajelor din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, a Secției de Pompieri Negrești-Oaș susținute și de către Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă Socond, Beltiug și Racșa.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar incendiile au fost limitate și lichidate înaintea propagării acestora la vecinătăţi.


Sursa: ISU Satu Mare

5 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Până nu amendați deținătorul terenului de unde a plecat focul (legea vă permite) până atunci se va tot repeta. Sau așteptați până va fi groasă treaba și poate unul din ăsta va reuși să dea foc la un sat întreg?

    • Anonim Răspunde

      Înțeleg că ești paralel dar poți să înveți .Incendiatorul trebuie sancționat , miliția cauta proprietarul și-l amenda , acum avem politie care investighează și sancționează pe cel vinovat .

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Proprietarul este responsabil de terenul proprietate personală. Fii sigur că de unde a pornit focul acel proprietar i-a dat foc. În rest că cine e paralel și cu ce doar atât că pune mâna pe legis și citește legislația din domeniu. Bine? Atâta vreme cât după tine incendiatorul trebuie sancționat (de fapt și el) ne explici și nouă neiținițiaților cum faci asta? Că doar nu va sta ca fraierul la marginea tarlalei când vede că i-a scăpat focul? Și pe lângă legislația din domeniu mai citește și codul civil. Măcar ai auzit de ea? Așa că data viitoare înainte când simți furnicături în degete și dorești să comentezi îngrijește-te că te-ai documentat temeinic.

        • Anonim Răspunde

          Da i-mi schimb opinia prin libera exprimare sintetizez ,Doar paralel . Curați vegetație iarba crengi frunze ,câteodată și la căini la medici avocați psihologi la cine are bani și nu are timp .Find cald azi mai scriu și cate o opinie . La cafea cu una din persoanele de mai sus care au citit și înțeles înscrisurile enumerate a vorbit de Analfabetism funcțional .Poate ai citit multe dar cu ce folos .( 35 ora cu scule mele tau și chitanță la clienți vechi nu iau pt transport )

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Nu ai înțeles tu nimic. Oi fi tu dăștept (speri doar), dar rar am citit un text care se vrea elevat dar e fără nici o noimă. Adică de la un analfabet nefuncțional ca și tine. Cred că nici numele propriu nu ești în stare să-l scrii, barem nici măcar la dictare. De aia umbli să faci banii pe zi pentru o amestecată curățând frunze sau bălării la alții. Culcă-te și mâine e o zi. Bălării vor fi și mâine. 😱🥴😰😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.