Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Sătmăreanca Flori, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris

Sătmăreanca Flori, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris. Marea deschidere va avea loc chiar în această lună, le-a spus Flori jurnaliștilor de la Fanatik.

Florica Boboi sau Floricuța, așa cum îi spun cei apropiați, a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite, iar acum se pregătește să își deschidă un restaurant la Paris. Flori s-a născut în Țara Oașului, este bucătar și totodată organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ opt ani. Pe parcursul show-ului de la Antena 1, Florica Boboi a spus că își dorea să își deschidă un restaurant în România. Visul ei e în același stadiu, doar că se împlinește tocmai în capitala Franței.

„Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același. Visul acesta rămâne în picioare, doar că acum îmi voi deschide aici, la Paris, un restaurant! Pe 24 septembrie 2023 este marea inaugurare”, este anunțul făcut de Florica Boboi, în exclusivitate pentru Fanatik.

Legat de experiența ei culinară de la Paris, Flori le-a spus jurnaliștilor de la Fanatik care e diferența majoră între cum gătesc românii față de francezi: „Francezii gătesc mult mai echilibrat, ceea ce nouă ne cam lipsește”.

Florica a fost adusă de Cătălin Scărlătescu în echipa lui Sorin Bontea prin intermediul unei amulete și toți au fost uimiți când au aflat că aceasta a ajuns în marea finală. Sătmăreanca a fost desemnată câștigătoare în Finala Chefi la Cuțite sezonul 10 și nu i-a venit să creadă atunci când Gina Pistol i-a rostit numele de pe marele trofeu.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    Credeam ca in Satu Mare…Astia de stau de ani si zeci de ani pe alte meleaguri nu stiu daca satmareni le zice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.