Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Luca, elevul sătmărean olimpic la informatică, întâmpinat cu flori, tort și aplauze la școală

Luca Mureșan, elevul sătmărean olimpic la informatică, a fost întâmpinat cu flori, tort și aplauze de profesorii de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”. Luca s-a întors, recent, din Georgia de la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori 2023 cu medalia de argint.

,,Azi, l-am întâmpinat, cu mare drag, la școală, pe elevul nostru de aur, Luca Mureșan, elev în clasa a VIII-a, care a obținut medalia de argint la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori, organizată în Georgia. Felicitări, campionule!”, se arată într-o postare făcută pe pagina de Facebook a Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” Satu Mare.

Luca Mureșan s-a distins printre cei mai buni elevi în domeniul informaticii, la nivel european, demonstrând nu doar cunoștințe solide în programare și algoritmi, ci și abilități excepționale de rezolvare a problemelor. EJOI este una dintre cele mai prestigioase competiții pentru tinerii pasionați de informatică din întreaga Europă.


Un comentariu

  1. Stefan Răspunde

    Golden boy cu medalie de argint, buna gluma, oare citi bani o bat siliconata de mamica sa ajunga la nivelu acesta si citi bani la doamna inspectoare sa il astepte asa profesori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.