Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Primarul Kereskényi: ,,Vom cere redeschiderea traficului rutier pe vechiul drum spre Sătmărel”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gabor, s-a întâlnit, marți, 19 septembrie, cu locuitorii din cartierele Sătmărel, Balta Blondă și Râtu Mare. Edilul a anunțat că va solicita Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) redeschiderea traficului rutier pe vechiul drum spre Sătmărel.

,,Problemele locuitorilor din cartierele Sătmărel, Balta Blondă și Râtu Mare le rezolvăm prin dialog și parteneriat. Împreună cu locuitorii din aceste cartiere vom solicita CNAIR efectuarea unui Audit de Siguranță Rutieră, în baza căruia vom cere redeschiderea traficului rutier pe vechiul drum spre Sătmărel”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

24 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    daca reusesti atunci Cosma e un supozitor, daca nu , atunci si tu esti mincinos

  2. Macilaci Răspunde

    Promisiuni cu iz electoral ,daca deschide poate conta pe voturile celor din sătmărel si Cozma o s..e iar .

  3. Decebalus per Scorillo Răspunde

    …. și asta după un an și trei luni de lamentări. Vă spun eu că se va zice că nu se poate. Așa e mai comod. De ce să-și bată capul cu găsirea unor soluții pentru o problemă creată tot de ei????

  4. Beny Kira Răspunde

    Nu e nevoie sa.fie deschisa circulația spre Satmarel

  5. Norick Răspunde

    DESCHIDE ȘTRANDUL CĂRUIA I-AI LUAT INTENȚIONAT AUTORIZAȚIA DE FUNCȚIONARE DOAR CĂ SĂ CÂȘTIGE AQUASTAR CÂT MAI MULT PRIN PRETURILE ALEA EXORBITANTE!!!!

    • Marius Groza Răspunde

      Familia Tantas va ceda strandul Primăriei doar atunci când Adrian Cozma va ajunge primar. Votați PNL!

  6. Schemă electorală Răspunde

    Dacă vroia să facă CEVA făceacând era momentul nu acuu..cetățenii principali colaboratori..povesti..la durut la bască de voi când a fost gata centura..a bifat atunci încă o realizare..😅🤣🤫..acuu vă vrea doar voturile..băiatul joacă la ofsaid cu Govor..😅🤣..știe că Coica la bătut pe Ilyes cu voturile din Satmarel..aici e schema..votați UDMR și PSD..că împart ei posturile după..

  7. Stefan Răspunde

    Rahatule acuma vrei rezolvarea problemei prin dialog, se apropie alegerile, stai linistit ca pierzi gunoi ordinar, cind au fost locuitorii la tine atunci cind problema era proaspata nu te-a interesat, acuma speri sa cistigi voturile celor de care ti-ai batut joc, asteapta alegerile si vei vedea

    • @Stefan Răspunde

      Exact..atunci îl trimitea pe Viceprimarul Ghiarfas..nici nu îl vedeai atunci..nicăieri..se ascundea ca șoarecele de locuitori din Satmarel..

    • @Stefan Răspunde

      Ce-ai realizat in viata sa faci pe cineva gunoi si rahat? Vei fi surprins ca nu conteaza voturile din satul imputit satmarel care se crede la oras!

  8. Ciprian Us Răspunde

    Ce treabă are primarul cu un drum administrat de CNAIR și calea ferată administrată de CFR infrastructură?
    N-a fost în stare să deschidă un amărât de culoar între gradina Romei și Botizului, pe durata reabilitării străzii Botizului, mai bine a chinuit șoferii cu aglomerația și praful, timp de câteva luni bune!
    Nu puneți botul, minte și vă amăgește că vin alegerile locale!
    Apropo, mai ține minciuna că anul ăsta se deschide podul de la ștrand?!
    Prost va fi ăla care-l va vota!

    • Pistike Răspunde

      😉 Bună observație, vin imediat dronele de serviciu să te atace că îndrăznești să spui lucrurilor pe nume!

    • @Ciprian Us Răspunde

      Lumineaza-ne mintile desteptule pe cine sa votam sa prosperam in orasul asta la fel de bine ca inainte de actuala conducere a Primariei ?

  9. Norick Răspunde

    Ciprian Us din păcate prosti în Satu Mare sunt destui….. iar dacă cumva îți permiți sa-! critici pentru prostia și batjocura ce a făcut-o satmarenilor sar toți pe tine ca uliul pe găină!!!!

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname nu ai gasit pui de dac ? Manca-te-ar jaru’ hotomane .. 😛 😀

      • 🐖🐖🐖 Răspunde

        Mama și tata la el sunt frați. Ce vrei să iasă altceva de acolo? 😲🥴😉🤔 Probabil trăiește din postări și are normă altfel nu căpătă ajutorul social. Doar nu vrei să rămână fărâ porția de vodkă că și așa caietul este plin la el și nu mai are credit la birt, săracul 🐖 de el. 🥴😲😉

  10. Soso Răspunde

    Circulatia in Satu Mare e varza..la orice ora..e un chin dimineata la prima ora ..nu mai stii pe unde sa intri cu masina..podurile, zona Liceului Eminescu, centrul…s-a blocat tot orasul cu parcul central..si din pacate asa va ramane..nu trebuia pietonal..ajungea daca era amenajat doar parcul..va fi haos total mereu..!

    • S Răspunde

      Cu timpul vor disparea speciile care-si duc cu jipanul plozii in dreptul usii de la scoala si aglomeratia va scadea. Se poate umbla si pe jos si cu bicicleta, nu este o rusine asa cum multi cred. Doar la cei primitivi masina este un indicator de statut social.

      • 😲😲😲 Răspunde

        E mult pana acolo. In vestul mai civilizat unii discuta chiar si intre ei altfel ca si afaceristi daca vede ca umbla cu bitigli si nu cu un tanc inutil. Pentru ca se poate. E un minim de respect fata de natura si fata de cei de langa tine. La noi e foarte mare frustrarea, multi nu au ce manca dar isi iau cate o tigaie de asta numai sa se dea in specatcol. Si vecinul si-a luat una de asta numai sa-si etaleze statutul cand merge la rude la tara. Nu glumesc chiar asa este. In rest sta si ocupa un loc de parcare cu saptamanile.

    • 😲😲😲 Răspunde

      @Soso, acum oamenii vor fi obligati sa-si gaseasca solutii alternative. Asta daca nu a mers cu frumosul. Nu trebuie sa duci gunoiul cu jeepul. Atatea situatii hilare intalnesc in trafic zi de zi că am incetat sa le mai numar. Adica multi se urca in masina si pe distante scurte.

  11. cetatean Răspunde

    Ar trebui redeschis traficul si in sensul giratoriu din centrul orasului, pentru ca e haos in trafic si nu avem atata populatie pentru care sa deserveasca atata pietonala si terase ca in alte orase, si mai mult trebuiau facute locuri de parcare si pe urma inchis traficul, dar unde nu este minte nici Dzeu nu cere !

    • Pistike Răspunde

      Locuri de parcare sunt destule, trebuie schimbată mentalitatea de a merge pentru orice kkt cu mașina și de a parca la 10 cm de ușa magazinului sau fix în fața birtului!
      În Satu Mare sunt mult mai mulți pietoni decât orice altă categorie de participanți la trafic, lor nu crezi că le trebuie infrastructură, doar pentru mașini?
      Aici sunt 100% de partea primăriei! S-a luat o decizie corectă!

      • 😱😱😱 Răspunde

        Acum asistăm la acțiunea de educație cu forța dacă cu frumosul nu a ținut. Să nu cumva să crezi că e ceva specific nouă. În anii 70 în Olanda la fel au fost astfel de scandaluri cu închiderea unor zona că vai ce va fi atunci cu ei! Acum se dau cu cărămida-n piept că ce grozavi sunt și știau de dinainte cum va fi. În închiderea centrul vechi partea aia va fi mult mai degajată. Mie nu-mi plac dalele alea care se vor încinge vara și vor fi alunecoase iarna care au fost puse acolo. Și nu înțeleg de ce nu s-a pus mai mult verdeață dacă tot au spart tot. dar față de ce a fost că deja parcau mașini și pe trecere de pietoni clar că va fi mai bine.

  12. 💩💩💩 Răspunde

    Din partea edilului este o intervenție absolut politicianistă și nu are nici o treabă cu realitatea. Dacă era preocupat de disconfortul real creat locuitorilor din zonă atunci făcea ceva înainte de a se ajunge la halul ăsta. Cum nici atunci nu a făcut nimic și asta la repetate sesizări scrise, acum cum crede că poate păcăli pe cineva că va putea face ceva? Iar când e vorba de discutat ceva și de făcut ceva împreună cu CFR-ul românesc mai bine nici nu zic nimic. Șanse zero de a întreprinde ceva! Asta-i doar gargară politicianistă. În schimb tot aștept executarea celor două parcări etajate de lângă centrul vechi. Că din ce se pare două mandate de primar nu au ajuns ca măcar temelia să fie pusă. 🥴😲😱😰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.