Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Polițiștii au strâns deșeurile de pe digurile din Satu Mare!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au dat curs, astăzi, invitației de a ajuta la protejarea mediului înconjurător, de a reda frumusețea naturii, de a strânge deșeurile, dar și de a petrece o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Polițiștii sătmăreni s-au alăturat campaniei Let’s do it România. Ziua de Curățenie Națională, campanie demarată în anul 2009, își dorește să transmită un semnal de alarmă cu privire la importanța protejării mediului înconjurător, prin eliminarea deșeurilor din natură.

Participarea, în mod voluntar, la adunarea deșeurilor aruncate necorespunzător şi curăţarea arealului natural de pe malul Someșului este modalitatea aleasă de polițiștii sătmăreni pentru a da însemnătate acestei zile și a-și aduce aportul personal la efortul general, al tuturor voluntarilor implicați în această amplă acțiune.

 

 

10 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ce va promis Udemerul, să le faceți pe plac

  2. 😝 Răspunde

    Pe malul drept (zona fostului ștrand) trebuia curățat de triburile tuciurii. Acolo n-aveti curaj? O zonă infecta, nu interesează nici primăria!

  3. H&R Răspunde

    La 4-a poza ce ati strans?

  4. Unu Răspunde

    H@R ești curios? Hai și tu și pune mâna nu numa tăt comenta dye-m pulea !

    • doi Răspunde

      Auzi tu prostule! De aia a comentat omul ca poza a 4-a e cu accidentul de masina din Salaj de saptamana asta, nu are legatura cu actiunea din stire. Praf si pulbere esti man! Da’ rau de tot!

      • H&R Răspunde

        @doi
        Vezi ca @Unu nu stie sa citeasca. Doar sa se uita la poze. Dar nici pe alea nu le intelege/interpreteaza. Are IQ negativ.
        Si inca ceva: de ce nu face curatenie cei care arunca gunoiul. Adica gunoiul care arunca gunoiul?
        Cine e in trafic mai multi kilometri sau ore pe zi/saptamana poate sa confirme, ce voios arunca chistocul pe geam soferii in trafic. Aici vorbesc si de masini de lux.
        Vezi, alea ar trebui sa faca curatenie. Eu fac unde trebuie, sa nu ai tu grija @Unu.
        PS. eu nu fumez deloc si nici nu beau alcool. Deci cu flaconul de bere si cu celelalte gunoaie eu am si terminat.

        • doi Răspunde

          @H&R, și cel mai deranjant lucru este că mâine sau cel târziu pomâine dacă treci prin zona proaspăt curățată vrei constata că stocul de mizerie este perfect refăcut. După mine sigur nu se strânge nimic. Toată lumea ar trebui să se îngrijească de ce lasă așa pe persoană fizică în urmă și dacă s-ar întâmpla asta foarte repede am avea o țară mult mai curată. Nu sunt de acord nici cu astfel de acțiuni pompieristice, pe moment pentru că se fac de vreo 20 de ani și rezultatul este fix zero. Adică educația e la fel praf, mizeria de pe domeniul public idem. Cine nu este de acord cu mine poartă ochelari de cal.
          PS. Bag samă că cei care se știu că au aruncat mizerii pe acolo acum se distrează copios pe seama “fraierilor” că fac curat în urma “șmecherilor”.

  5. xpert86 Răspunde

    Vad ca imediat a percutat politia la ordinul lui Cozma ca sa nu sara din schema conducerea!!!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮

  6. vadimT Răspunde

    s-a strans gunoiu , vedem. Dar sacii aia cine ia adus acolo? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.