Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu la o fabrică din Satu Mare. Pompierii, la fața locului

ACTUALIZARE. În jurul orei 12:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producție peleți, situată la intrarea în localitatea Lazuri. Pentru gestionarea situației de urgență, au fost direcționați 12 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la una dintre mașinile mecanice de peletizat rumeguș. Echipajele prezente au procedat la localizarea și lichidarea incendiului în timp operativ, limitând astfel pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga hală și la utilajele mecanice prezente.

În aceste momente, pompierii acționează pentru identificarea posibilelor focare ascunse și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Știrea inițială:

Un incendiu a izbucnit, vineri, 1 septembrie, la o hală din localitatea Lazuri, județul Satu Mare. La fața locului intervin de urgență pompierii.

,,Incendiu hală producție peleți în localitatea Lazuri. Intervine Detașamentul Satu Mare cu două autospeciale și un echipaj de prim-ajutor cu 12 subofițeri. De asemenea, intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Lazuri”, informează ISU Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.