Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO/VIDEO. Spărgătorul din Dorolț a mai dat o lovitură! Apoi i s-a făcut rău în mașina poliției

Spărgătorul din Dorolț a mai dat o lovitură. Individul a fost prins de polițiști, apoi a fost dus la spital.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul cu probleme psihice care a terorizat o comună întreagă a mai dat o lovitură azi-noapte. Polițiștii l-au prins, dar individului i s-a făcut rău în autospeciala poliției, iar apoi a fost dus la spital.

Bărbatul a intrat până acum în peste 30 de case, a fost prins de mai multe ori, însă… degeaba.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Omul ăsta e clar bolnav, băgați-l undeva sub supraveghere până nu pățește ceva sau nu face ceva. Cred că nici nu știe pe ce lume este că din ce se pare și-a cam băut tot creierul. Nu știu ce mai așteptați dacă sunt deja zeci de sesizări și violări de domiciliu săvârșite de el. Sau voi cei care trebuie să faceți ceva vi se pare normal? Păi dacă doctorii zic că nu e de internat atunci arestați-l iar dacă e de internat atunci internați-l. Ce-i atâta filozofie acolo? Sau așteptați ca localnicii să facă ceva și atunci începeți să-i citați pe ei la secție? Nu aveți destule de făcut, vă lipsește ceva supliment de action?

  2. H&R Răspunde

    Dati Booster la el. Se remediaza imediat.

    • ză booster Răspunde

      Din ce se pare are ceva stoc de faszesz în organism. E în stare să învingă și vaxul cu tot cu boală. Ce mai rezistă ca și el? Ar trebui făcut un studiu pe el că e o minune de se mai ține pe picioare. Sau alcoolul zici că l-a conservat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.