Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

Minoră dată dispărută în Germania, găsită într-un microbuz, în vama Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, o minoră, semnalată ca fiind dispărută, alertă introdusă de autorităţile germane.

În data de 8.09.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, o minoră, cetățean român. Aceasta călătorea în calitate de pasager într-un microbuz care se deplasa pe ruta Germania-România.

În urma verificărilor suplimentare efectuate de polițiștii de frontieră, s-a constatat faptul că adolescenta, de 16 ani, este semnalată ca minor dispărut, alerta fiind introdusă de către autoritățile germane, in aceeași zi, 8 septembrie.

Polițiștii de frontieră sătmăreni au luat legătura cu autoritățile germane care au menționat faptul că alerta a fost introdusă în urma solicitării venite din partea mamei, care anunțase dispariția fiicei sale de la domiciliul acesteia din Germania.

Având în vedere cele constatate, până la sosirea mamei, minora a fost încredințată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare.


Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Romanistan punjabistan Răspunde

    Mno, tot e bun la ceva că nu suntem în Schengen! Altfel cum de intra în țară cine știe când se afla de ea că pe unde umblă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.